SUĐENJE KLANU VELJE NEVOLJE PREKINUTO NAKON DVA SATA: Ročište ne može da se nastavi zbog bolesti potencijalnog svedoka saradnika

Autor:

Hronika

07.09.2022

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici klana Veljka Belivuka koji su u pritvoru u Centralnom zatvoru prebačeni su maricama u zgradu Specijalnog suda u kojoj im se danas nastavlja pripremno ročiste.

SUĐENJE KLANU VELJE NEVOLJE PREKINUTO NAKON DVA SATA: Ročište ne može da se nastavi zbog bolesti potencijalnog svedoka saradnika

Foto: TV Pink/printscreen

Belivukove "vojnike" pratili su pripadnici Žandarmerije, sa fantomkama, naoružani dugim cevima.

Belivuk i Miljković, nisu u maricama jer oni borave u pritvoru u zgradi suda i zatvorska straza sprovodi ih do sudnice.

Suđenje je prekinuto nakon dva sata. Posle pauze Belivuk nastavlja sa izjašnjenjem o krivici, a ranije je za govornicom rekao da nije kriv.

Kako saznajemo, Vlade Draganić, koji pregovara sa tužilaštvom o statusu svedoka saradnika danas je izostao iz suda jer je u izolaciji zbog koronavirusa.

Sutra se neće nastaviti pripremno ročište jer je po proceduri na redu čitanje druge pridružene optužnice protiv klana za ubistvo Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića, a potrebno je prisustvo svih okrivljenih.

Posto je Draganić u samoizolaciji uslovi za nastavak suđenja nisu ispunjeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading