PODELA BODOVA U SEBEČEVCU: Fud poveo, domaći sa kreča izjednačili!

Autor:

Sport

30.09.2022

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaostala utakmica 5. kola Prve Rasinske okružne lige između Sebečevca i FUD-a odigrana je u sredu.

PODELA BODOVA U SEBEČEVCU: Fud poveo, domaći sa kreča izjednačili!

Foto: Privatna arhiva

Ekipa iz Brusa je na kraju krenula kući sa samo jednim bodom sa gostovanja. Rezultat je bio 1:1.

 

U večernjem terminu i idealnim vremenskim uslovima odigran je borben meč sa dosta prilika za postizanje pogotka. Gosti iz Brusa su odlično krenuli meč, vršili su konstantan pritisak na odbranu Sebečevca što je rezultiralo i ranim golom.

Igrao se 10. minut kada je na centaršut Pantelića odlično natrčao Filip Ignjatović za 1:0 u korist FUD-a. Posle prvog gola situacija na terenu se nije menjala. Deset minuta kasnije Vračarević je odličnim šutem umalo duplirao prednost gostiju, ali se isprečila stativa. Pokušavali su domaći iz kontri i polu kontri da ugroze gol Jovanovića. U jednoj takvoj situaciji, u 34. minutu posle trka Simonovića u šesnaestercu gostiju dolazi do kontakta sa Pavlovićem i sudija pokazuje na belu tačku. Lazić je bio precizan sa kreča za izjednačenje. To je bio i konačan rezultat prvog dela igre.

Drugo poluvreme kreće dosta agresivnijom igrom na obe strane što je proizvelo posao za glavnog sudija na meču Luku Milanovića. Situacija koju vredi pomenuti odigrala se u 76. minutu kada je put ka svlačionici ranije pokazan Nemanji Ivanoviću koji je dobio direktan crveni karton. Brojčano nadmoćniji igrači FUD-a su svim silama pokušavali da savladaju golmana Aleksića, ali ovo je bio njegov meč. Odličnim intervencijama u poslednjih 20-tak minuta uspeo je da sačuva bod svom timu.

Predstojećeg vikenda ekipa FUD-a dočekuje fenjeraša na tabeli tim Bošnjanje, dok će Sebečevac nove bodove za beg iz donje zone tabele tražiti u gostima protiv Mačkovca.

Sebečevac - FUD (Brus) 1:1 (1:1)

Sebečevac: Aleksić, Pantić, Pantelić, Simonović, Miletić, Simić, Lazić, Ržaničanin, Milojević, Ivanović, Đorđević (od 89' Šelmić).

FUD: Jovanović, R. Obradović, Čaloveić (od 67' Vuković), Pantelić, Pavlović, Karadžić (od 83' Vukojević), Minić (od 87' Đorćević), S. Obradović, Zdravković, Vračarević, Ignjatović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading