PRVI PORAZ VRŠČANA NA STADIONU POD KULOM: Košmarno popodne Jevgena Pavlova!

Autor:

Sport

11.09.2022

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz koji su Vrščani doživeli u duelu sa Jedinstvom iz Uba dugo će se prepričavati a najduže će ga pamtiti napadač OFK Vršca Jevgen Pavlov koji je promašio dva penala.

PRVI PORAZ VRŠČANA NA STADIONU POD KULOM: Košmarno popodne Jevgena Pavlova!

Foto: Jelena Grlić

Od početka utakmice izabranici trenera Mijailovića nametnuli su svoj ritam, agresivnom igrom osvajali lopte i stvarali šanse, ali lopta jednostavno nije htela u mrežu Ubljana.

 

Ofanzivu OFK Vršca najavio je Pavlov sa dve prilike, u 2. i 9. minutu posle akcija ofanzivnih bekova Parađine i Kadijevića. Gosti su uzvratili u 36. minutu kada je Radojičić stvorio sebi prostor za udarac u kaznenom prostoru, ali je pogodio spoljni deo mreže. Samo minut kasnije stopostotna šansa za OFK Vršac, Kadijević je odlično centrirao a Glavinić silovitim udarcem pogodio prečku. U finišu prvog poluvremena šok za Vrščane, defanzivac Mršulja je u jednoj defanzivnoj akciji po mišljenju sudije Vučićevića, igrao rukom, pokazan mu je drugi žuti karton i domaći su ostali sa igračem manje.

U drugom poluvremenu gosti su čekali svoju priliku i dočekali je u 65. minutu kada je posle kornera Denića u nastavku akcije loptu prihvatio Doderović i snalažljivo je poslao iza leđa golmana Markovića, 0:1.

Dva minuta kasnije velika prilika za OFK Vršac, Lazevski je obavio lavovski deo posla, Braunović je precizno šutirao sa 7-8 metara, ali je Jovanović neverovatnom intervencijom sačuvao svoj gol. U 71. minutu penal za OFK Vršac. Kadijević je bio u silovitom prodoru, s leđa ga je srušio Doderović, dileme nije bilo, jedanaesterac. Udarac Pavlova završio je pored desne stative.

 

Vrščani se nisu predavali do poslednjeg minuta. Izmene trenera Mijailovića osvežile su napad, Jedinstvo je, iako brojčano nadmoćnije, bilo u potpuno podređenom položaju. U poslednjem minutu nadoknade vremena Matija Grek je nadmudrio svog čuvara, srušen je s leđa, Vučićević je još jednom pokazao na belu tačku. Odgovornost je ponovo preuzeo Pavlov, ovog puta njegov udarac završio je visoko iznad prečke, uz nevericu navijača na tribinama koji su za svoju podršku ekipi zaslužili čistu desetku.

OFK Vršac – Jedinstvo (U) 0:1 (0:0)

Gradski stadion u Vršcu, gledalaca 1.200, sudija: Ivan Vučićević (Kraljevo), strelci: Doderović u 65. minutu, žuti kartoni: Mršulja, Lazevski, Kadijević (OFK Vršac), Stevančević, Radojičić, Doderović (Jedinstvo), crveni karoni: Mršulja (OFK Vršac), Adamović (Jedinstvo).

OFK Vršac: Marković, Kadijević, Parađina, Petrić, Mršulja, Pajević (od 72. Grek), Vujić (od 46. Lazevski), Stanisavljević (od 85. Kilibarda), Ilić (od 46. Diuf), Glavinić (od 46. Braunović), Pavlov.

Jedinstvo (U): Jovanović, Bogdanović, Milanović, Radojičić (od 90. Knežević), Doderović, Denić (od 90+5. Starčević), Andrić, Rajović, Jovović, Stevančević (od 57. Adamović), Kvaku (od 57. Avrić).

- Rezultati 8. kola Prve lige Srbije:

OFK Vršac - Jedinstvo (U) 0:1

RFK Grafičar - Trayal 2:0

GFK Sloboda - RFK Novi Sad 1921 3:1

Radnički (NB) - Zlatibor 1:0

Metalac (GM) - IMT 1:2

Radnički (SM) - Rad 2:0

Mačva - Loznica 1:3

 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading