IMA ŠTA DA SE VIDI: Svi golovi nedeljnog programa Prve lige Srbije! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.09.2022

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju 4. septembra odigrana su prva tri meča 7. kola prvoligaškog karavana.

IMA ŠTA DA SE VIDI: Svi golovi nedeljnog programa Prve lige Srbije! (VIDEO)

Foto: Starsport

U lokalnom derbiju odigranom na "Švajcariji" viđena je prava kanonada golova. Šapčani su u finišu za infarkt stigli do tri vredna boda, dok su na Banjici "golgeteri pucali ćorcima".

 

- Mačva (Šabac) - OFK Vršac (Vršac) 2:1 (0:0)

Šapčani nastavljaju sa promenljivim igrama na startu nove sezone. Mačva kod kuće ređa trijumfe, ali zato na strani ne može da stigne niti do jednog boda. Ovoga puta savladali su na domaćem terenu ekipu OFK Vršca koja je na startu nove sezone smatrana najprijatnijim iznenađenjem.

U rezultatskom smislu sve je bilo rešeno u poslednjih petnaestak minuta susreta. Mačva do prednosti stiže u 76. minutu igre, a u listu strelaca se upisao Pavle Radunović. OSam minuta kasnije Marko Javtić duplira prednost i činilo se da "Čivijaši" neće imati većih problema u finišu susreta. Tračak nade gostima u 90. minutu donosi Uroš Kilibarda, ali je to bil osve što su gosti na ovom meču učinili.

 

 

- Rad (Beograd) - Metalac (Gornji Milanovac) 0:0 (0:0)

Prilično nervozan susret sa čak osam pokazanih javnih opomena odigran je na stadionu "Kralj Petar I". 

Obema ekipama je trijumf u ovom susretu bio preko potreban, ali je meč okončan bez pobednika i bez golova.

"Građevinari" nakon lošeg prvenstvenog starta, nalaze se u seriji od četiri meča bez poraza, dok sa druge strane gornjomilanovačka ekipa već tri prvenstvena kola ne zna za trijumf i zaostatak za vodećim dvojcem prvoligaškog karavana postaje sve veći.

 

 

- Zlatibor (Čajetina) - GFK Sloboda (Užice) 4:1 (3:1)

Rapsodija fudbalera Zlatibora na stadionu "Švajcarija". U duelu protiv lokalnog rivala, pitanje pobednika rešili su već nakon nešto više od pola stata igre kada su golovima Nikole Dišića (2) i Luke Čumića stiglo do velikih 3:0.

Do kraja poluvremena Bogdan Petrović je uspeo da donese kakavu takvu nadu ekipi sa stadiona "Radomir Antić", ali su sve njihove nade potonule polovinom drugog perioda igre kada je Nikola Dišić svojim trećim pogotkom na meču postavio konačan rezultat.

Obe ekipe trenutno se nalaze u sredini prvoligaškog karavana, ali je jasno da ukoliko gaje ambicije ka vrhu tabele i njihova izdanja moraju biti pre svega konstantnija.

 

U ostalim mečevima 7. kola Prve lige Srbije sastaju se:

Loznica (Loznica) - Radnički (Sremska Mitrovica)

IMT (Novi Beograd) - Inđija Toyo Tires (Inđija)

Železničar (Pančevo) - Radnički (Novi Beograd)

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) - RFK Grafičar (Beograd)

Trayal (Kruševac) - Jedinstvo (Ub)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading