DA IM POZAVIDE I SUPERLIGAŠI: U Loznici uskoro niče prava fudbalska lepotica! (FOTO)

Autor:

Sport

04.09.2022

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultata za sada nema, ali...

DA IM POZAVIDE I SUPERLIGAŠI: U Loznici uskoro niče prava fudbalska lepotica! (FOTO)

Foto: FK Loznica/Pajo Ilić

Loznički prvoligaš nakon četiri startna kiksa u ovosezonskom drugom stepenu takmičenja srpskog fudbala, prethodnog vikenda napravio je pravu senzaciju savladavši dojučerašnjeg superligaša ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca na njegovom terenu rezultatom 1:0.

 

Navedeni rezultat zasigurno je dao vetar u leđa Lozničanima pred nastavak sezone, a svi se nadaju da i u predstojećem duelu protiv sremskomitrovačkog Radničkog, "Zeleno-beli" mogu stići do tri boda i bega sa začelja tabele.

Istovremeno, u Loznici niče prava fudbalska lepotica. Novi "Lagator" iz dana u dan poprima svoje konačne obrise, a kako se saznaje tempo radova teče brže i bolje od oečkivanog.

Foto: FK Loznica

Novi loznički stadion

 

Srpski fudbal će uskoro dobiti pravu fudbalsku lepoticu u gradu o kojem je pisao još Kralj Milutin početkom XIV veka, a ostaje da fudbalski radnici učine sve kako bi se na prelepom objektu uskoro gledali i mečevi superligaškog karavana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading