Svi GOLOVI subotnjeg programa MOZZART BET PRVE LIGE SRBIJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.08.2022

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jučerašnjeg dana (subota 20. avgust), širom Srbije odigrano je nekoliko zanimljivih susreta u okviru Mozzart Bet Prve lige Srbije.

Svi GOLOVI subotnjeg programa MOZZART BET PRVE LIGE SRBIJE! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/Mozzart Bet Prva liga Srbije/Printscreen

Najveću pažnju sigurno je privukao meč koji je odigran na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić" gde su snage odmerile dve ekipe koje su na startu šampionata verovatno i najviše pokazale, a zanimljivo je bio i u Užicu gde su se na stadionu "Radomir Antić" sastali donedavni superligaši Sloboda i Rad. 

 

Na mečevima u Inđiji, Novom Beogradu i Vršcu ostvareni su možda i očekivani rezultati, a možda jedini iznenađujući rezultat ostvaren je na Ubu.

RFK Grafičar - IMT 1:0 (1:0):

Oko 150 gledalaca prisustvovalo je najinteresantnijem meču ove runde Mozzart Bet Prve lige Srbije, a ekipa Marka Neđića je pogotkom Jovana Mijatovića u 43. minutu susreta stigla do važna tri boda čime je došlo i do rokade na tabeli prvoligaškog karavana.

 

 

 

- Inđija Toyo Tires - Mačva 3:0 (3:0):

U Inđiji, na "Toyo Tires Areni" snage su odmerile ekipe domaće Inđije Toyo Tires i šabačke Mačve. Domaći fudbaleri su nakon dva remija i jednog poraza na startu nove sezone tražili prvi trijumf kojim bi krenuli ka gornjem delu tabele i u tome su uspeli.

Ekipa trenera Gorana Dragoljića pitanje pobednika rešila je u prvih 45 minuta meča, a u strelce su se upisali Stefan Đurić u uvodnim trenucima susreta, Slaviša Stojanović je duplirao vođstvo u 21. minutu, a konačnih 3:0 delo je istog igrača koji se deset minuta kasnije po drugi put upisao u listi strelaca.

 

 

 

- Jedinstvo (U) - Železničar (P) 0:2 (0;0):

Pančevački Železničar se trijumfalno vraća sa Uba. Popularna "Dizelka" slavila je na stadionu "Dragan Džajić rezultatom 2:0, a pitanje pobednika bilo je rešeno u nastavku susreta.

Golove za Pančevce postigli su Mateja Zuvić u 51. i Nikola Lainović u 86. minutu susreta, a treba napomenuti da je Železničar tokom celokupnog toka drugog poluvremena igrao sa igračem manje pošto je u samom finišu prvog dela igre Aleksandar Đorđević zaradio direktan crveni karton.

 

 

 

- Radnički (NB) - Loznica 2:0 (0:0):

Povratnik u drugi stepen takmičenja, ekipa koja je još u okviru nekadašnje, velike Jugolavije nastupala u finalu nacionalnog kupa, novobeogradski Radnički, slavio je na stadionu kod Studentskog grada.

Novobeogradski "Majstori" su do druge ovosezonske pobede stigli u nastavku meča, a u listu strelaca upisali su se Nemanja đokić u 49. minutu iz jedanaesterca i Nikola Rakić 20 minuta kasnije.

I nakon 4. kola Mozzart Ber Prve lige Srbije, fudbaleri Loznice ostaju prikovani za dno tabele sa samo jednim osvojenim bodom.

 

 

 

- Sloboda (U) - Rad 1:1 (0:1):

Najzanimljiviji susret ove runde takmičenja odigran je u Užicu. Na stadionu "Radomir Antić" snage su odmerile ekipe Slobode i beogradskog Rada, a susret je okončan pravednom podelom bodova.

"Građevinari" su poveli već u 3. minutu kada je mrežu Đorđa Vukašinovića zatresao Filip Markišić.

Ipak, domaćin u nastavku susreta stiže do zasluženog boda i gol za Užičane postigao je sa "bele tačke" Miloš Ristić u 69. minutu.

 

 

 

- OFK Vršac - RFK Novi Sad 1921 2:0 (1:0):

Prvi meč četvrte runde pprvoligaškog karavana, odigran je u petak 19. avgusta. Na Gradskom stadionu u Vršcu gostovala je ekipa Novog Sada, a domaćin je stigao do zasluženog trijumfa.

Nakon neuspeha prethodnog vikenda i poraza u Gornjem Milanovcu, ekipa OFK Vršca se vratila na put uspeha. Golove na ovom meču za crveno-bele postigli su Ievgen Pavlov u 13. minutu i David Ivić u 83. Treba napomenuti da je put do trijumfa domaćinu bio olakšan pošto su gosti od 64. minuta igrali sa igračem manje, s obzirom da je Aleksandar Andrejević zaradio crveni karton.

 

 

 

U preostalim mečevima 4. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije, sastaju se:

Trayal (Kruševac) - Zlatibor (Čajetina); /TV Arena sport 2/

Metalac (Gornji Milanovac) - Radnički (Sremska Mitrovica)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading