Švajcarija ima golgetera od rase i klase! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.09.2022

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni golgeteri obitavaju u drugom stepenu srpskog fudbalskog takmičenja.

Švajcarija ima golgetera od rase i klase! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

U vikendu za nama odigrani su mečevi 7. kola Prve lige Srbije, a jedan od mečeva koji je posebno bio u fokusu javnosti jeste duel u kojem su se sastale ekipe Zlatibora i užičke Slobode.

 

Lokalni derbi okončan je ubedljivim trijumfom Zlatibora. Domaćin je na "Švajcariji" sa ubedljifih 4:1 slavio, a meč je pbeležio fudbaler domaće ekipe Nikola Dišić koji se u ovom meču tri puta upisivao u strelce. 

Čajetinska "sedmica" mrežu golmana Đorđa Vukašinovića tresla je u 33, 37. i 66. minutu. Ovim golovima ne samo da je Zlatibor stigao do vredna tri boda i druge ovosezonske pobede, već je Nikola Dišić izbio i na prvo mesto liste strelaca Prve lige Srbije.

 

 

 

Dišić na svom kontu već ima upisano sedam postignutih pogodaka, a interesannto je napomenuti da je kompletna ekipa Zlatibora ukupno deset puta pronalazila ut do mreže rivala.

Pored golgetera Zlatibora, na listi strelaca još su se izdvojili Filip Avrić (Jedinstvo Ub) i Nikola Knežević (RFK Grafičar) koji su se u listu strelaca upisivali pet, odnosno četiri puta.

- Lista strelaca Prve lige Srbije:

7. golova: DIŠIĆ Nikola (Zlatibor)

5. golova: AVRIĆ Filip (Jedinstvo Ub)

4. gola: KNEŽEVIĆ Nikola (RFK Grafičar)

3. gola: GRGIĆ Dario (Železničar), MIJATOVIĆ Jovan (RFK Grafičar), ĐURIĆ Vasilije (Metalac Gornji Milanovac), ŠUŠNJAR Đorđe (GFK Sloboda), RADUNOVIĆ Pavle (Mačva), KALUĐEROVIĆ Andrija (RFK Grafičar), PEJOVIĆ Luka (Mačva), ŠLJIVIĆ Jovan (RFK Grafičar), STOJANOVIĆ Slaviša (Inđija Toyo Tires), LUKOVIĆ Miloš (IMT)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading