VIŠESAVA JURI NOVA TRI BODA: Petrović zove navijače na stadion!

Autor:

Sport

30.09.2022

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedelja, 2. oktobar u Bajinoj Bašti je dan rezervisan za fudbal.

VIŠESAVA JURI NOVA TRI BODA: Petrović zove navijače na stadion!

Foto: FK Višesava Bajina Bašta

U sedmom kolu Zlatiborske Okružne lige ekipa Višesava ugostiće fudbalski klub Gorobilje. Meč je zakazan za 15 časova.

 

Ekipa Višesave u poslednjih nekoliko sezona igra sve bolje i bolje. Na kraju sezone su uvek tu negde u vrhu tabele, ali bez nekih prevelikih šansi za plasman u viši rang. Ove sezone tim je od starta krenuo silovito, ojačana je ekipa kako na igračkom tako i na strukturnom planu. Posle šest odigranih mečeva nalaze se na trećem mestu na tabeli sa samo dva boda manje u odnosu na lidera. Da nije bilo iznenađujućeg poraza na domaćem terenu od ekipe Kotormana već tada bi Višesavci zaseli na prvo mesto na tabeli. Ovako sa učinkom 4-1-1 i dalje su tu pri vrhu, sa odličnim šansama za borbu za lidersku poziciju. Prošlog vikenda odigrali su meč u Velikoj Ježevici gde su za Bajinu Baštu odneli sva tri boda.

U najavi meča svoj sud o nedeljom duelu izneo je i sportski direktor iz Bajine Bašte Nemanja Petrović:

- Posle jako teške nedelje za nama, čeka nas novi izazov i još jedna prepreka u nedelju. Ekipa Gorobilja nam dolazi u goste, novajlija u ligi koji je na par utakmica pokazao da nije lak plen ni za koga, ali to ne umanjuje naše ambicije i to što smo favoriti na papiru. Očekujem pre svega lep fudbal, lep fudbalski ambijent i naravno nova 3 boda koja će nas držati u samom vrhu tabele. Ovim putem bih pozvao sve simpatizere našeg kluba da u nedelju od 15 časova dođu na stadion i podrže momke u borbi za nova tri boda i trku za viši rang. Sportski pozdrav.

Foto: FK Višesava Bajina Bašta

Nemanja Petrović - sportski direktor FK Višesava Bajina Bašta

 

Višesavi u nedelju na megdan dolazi novajlija u ligi, ekipa Gorobilje. Gorobiljci su učinak u šest mečeva podelili ravnomerno, dve pobede, dva poraza i dva nerešena meča za zbirnih osam bodova i deseto mesto na tabeli. Ekipa Nikole Božića je u dosadašnjem toku prvenstva pokazala da neće biti lagan protivnik na svom terenu, dok će u gostima pokušati da osvoji što više bodova. Na prethodna tri gostovanja ekipa je uspela da osvoji samo jedan bod.

- Zlatiborska okružna liga, 7. kolo:

Čajetina (Čajetina) - Perućac (Perućac)

Jedinstvo (Kalenić) - Polet (Rasna)

Bakionica (Bakionica) - Omladinac (Zdravčići)

Sečina (Seča reka) - Sloga (Sjenica)

Prvi partizan (Užice) - Avijatičar Vranjani (Vranjani)

Tara (Kremna) - Rampa (Požega)

Višesava (Bajina Bašta) - Gorobilje (Gorobilje)

Kotroman (Mokra Gora) - Ježevica (Velika Ježevica)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading