PRŠTAĆE NA TERENU: Aduti domaćina i gostiju složni u prognozi najzanimljivijeg meča za vikend!

Autor:

Sport

28.09.2022

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi Beogradske zone, Zice 2019 - Barajvo.

PRŠTAĆE NA TERENU: Aduti domaćina i gostiju složni u prognozi najzanimljivijeg meča za vikend!

Foto: FK Zuce 2019

Srđan Ivanović (Zuce 2019):

- Imperativ pobede nas obavezuje da zaboravimo na neočekivano loš start prvenstva i pobedimo Barajevce.

Uroš Vasić (Barajevo):

- Spremni smo da nastavimo trijumfalni niz koji bi nas doveo do samog vrha tabele iako će meč biti neizvestan svih 90. minuta.

 

Zuce je lani bilo u sportskoj  „koži“ Barajeva sada. Ove sezone su rezultati neočekivano izostali. Barajevo kao istinski „hit sezone“ osokoljeno ubedljivim trijumfom iz prošlog kola, stiže na teško gostovanje po nove bodove. Vezista Zuca, Srđan Ivanović i kapiten Barajeva, Uroš Vasić izneli su očekivanja pred neizvestan derbi regiona samo za portal Republika.rs.

5 x 5

1.Očekivanja od utakmice?

2.Glavni adut rivala?

3. Čovek odluke Zuca/Barajeva?

4.Plasman na tabeli vs teren?

5.Prognoza rezultata?

- Srđan Ivanović (FK Zuce 2019):

1. Barajevo je opravdano hit sezone. Glavni adut im je drugarstvo, igraju dobar, efikasan fudbal. To je garant za dobru, zanimljivu utakmicu što je ovaj seoski derbi uvek i bio.

2.Ne bih nikoga izdvajao jednostavo jer su najjači kao kolektiv što su u dosadašnjem delu takmičarske godine i dokazali.

3.Imamo kvalitetan tim po imenima. Uveren sam da bi utakmicu mogao (i morao) da reši iskusni centarfor Milan Petošević o kome zaista ne bi trebalo da trošim sportske komplimente.

4. U krizi smo rezultata, neočekivano. Zaista nemamo objašnjenje za takva dešavanja na terenu. Barajevo stiže u pravom trenutku da pobedom izađemo iz sportske letargije. Rival igra preslikanu sezonu kakvu smo mi imali lani.

5. Ne bih mogao da prognoziram rezultat. Za nas je duel sa Barajevom prekretnica u svakom smislu, verujem da za nas od vikenda da počne novo poglavlje u sezoni.

 

- Uroš Vasić (FK Barajevo):

1. Na teško gostovanje idemo pod pobedničkim nabojem od prošle nedelje, sa samo jednom željom da nastavimo niz i upišemo nova tri boda što, naravno, neće biti ni malo lako.

2. Pogledao sam par mečeva rivala, imaju uslovno rečeno „stariju“ ekipu, možda je ispravnije da kažem iskusnu. Iz takvog sastava bi, igrač derbija bi, mogao da bude nekadašnji naš igrač, robusni centarfor Milan Petošević za koga se zna koliko je opasan u navali.

3. U timu imamo više fudbalera koji potezom, golom mogu da odluče pobednika. Po mom mišljenju, za korak ispred ostalih su: Janićijević, Gogić, Đukić...

4. Ponosno nosimo epitet „hit sezone“ i iz utakmice u utakmicu ga na samom terenu, potvrđujemo osvajanjem novih bodova. Očekujem da upišemo novu pobedu na teškom gostovanju iako nam predstoji 90 minuta fajterske bitke.

5. Nije moj sportski manir da prognoziram rezultat jednostavno jer je fudbal okrugao i kolo sreće se okreće. Da ne bi bilo „rekli pa se okliznuli“, bolje da sačekamo vikend i bodove osvojimo na terenu.

 

Ivanović i Vasić se slažu u jednom: razmak na tabeli između dva tima koja će da „ukrste koplja“ za vikend, prava je pozivnica da dođu u Zuce na lokalni derbi.

- Beogradska zona, 8. kolo:

Šušnjar (Šušnjar) - Sremčica (Sremčica)

Crvena zvezda (Mali Mokri Lug) - Napredak (Medoševac)

OFK Mladenovac (Mladenovac) - Kosmaj (Ralja)

Komgrap (Beograd) - Lokomotiva (Beograd)

Boleč (Boleč) - Leštane (Leštane)

Zuce 2019 (Zuce) - Barajevo (Barajevo)

Hajduk (Beograd) - GSP Polet Dorćol (Beograd)

PKB (Padinska skela) - OFK Žarkovo (Beograd)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading