Crnobarski Stamford Bridž je spreman za mačvanski derbi!

Autor:

Sport

07.09.2022

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mačvanski okrug ima svoj veliki derbi.

Crnobarski Stamford Bridž je spreman za mačvanski derbi!

Foto: FK Hajduk Stanko

Peto kolo Mačvanske Okružne lige donosi derbi kola, i susret starih sportskih rivala, koji već dugo godina vode bitke u Okruznoj ligi i pri tom svake godine igraju zapaženu ulogu u njoj.

 

Trenutno dve ekipe koje su na deobi prvog mesta, Hajduk Stanko i Podrinje iz Lozničkog Polja, sastace se u nedelju na "Crnobarskom Stamford Bridžu", a mišljenje o samoj utakmici izneo je Uroš Janković, vezni fudbaler koji je ujedno i prvi strelac ekipe:

Foto: FK Hajduk Stanko

Hajduk Stanko - Podrinje

 

- Nakon utakmice u Malom Zvorniku, očekuje nas jos jedna izuzetno teska utaimica sa ekipom Podrinja iz Lozničkog Polja. Gosti vaze za jednu od ekipa koja disciplinovano igra odbranu, a mi cemo pokušati da se vratimo na pobednički kolosek. Ovom prilikom pozvao bih navijače da nam pruže podršku, da ostvarimo pozitivan rezultat, upisemo nova tri boda i da se na kraju zajedno radujemo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading