Iva Grgurić bacila oko na našeg glumca? Oprobala se u glumi, a volela bi da snima sa NJIM jer joj je najbolji FRAJER (FOTO)

Autor:

Zabava

11.10.2022

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić nije krila da je oduševljena srpskim glumcem.

Iva Grgurić bacila oko na našeg glumca? Oprobala se u glumi, a volela bi da snima sa NJIM jer joj je najbolji FRAJER (FOTO)

Foto: N. Mutić

Pobednica treće sezone rijaliti programa "Zadruga", Iva Grgurić, otkrila je da nema nikakav problem da snimi ljubavne scene za potrebe filma, s obzirom na to da se oprobala u glumi. 

Iva kaže da bi prihvatila da snimi savaku svaku scenu koja ne bi ugrozila njenu karijeru:

- Snimila bih ljubavne scene, to je sve stvar profesionalnosti i glumačkog talenta. Ako scene podrazumevaju tako nešto, nema potrebe da se odbijaju, jer je sve to gluma. Ne bih nijednu ulogu odbila, jer je gluma moja ljubav od malih nogu. Ne bih pristala na ulogu koja bi narušila moju reputaciju ili ako bi bila degutantna

Atraktivna plavuša ističe da su snimanja iscrpljujuća, ali da biti glumica, znači uložiti puno truda i marljivo raditi.

- Snimanja su naporna, traju nekada i po 12h svaki dan, ali za mene je to jedno novo iskustvo, verujem da nije poslednje. Kada ste u društvu profesionalaca i kada vlada dobra atmosvera na setu sve je mnogo lakše - tvrdi Iva.

Republika

Foto: N. Mutić

Iva Grgurić

 

Grgurićeva kaže da je Miloš Biković najatraktivniji srpski glumac.

- Smatram da je Miloš Biković najlepši srpski glumac, jako je lep i harizmatičan, a pored njega mi se dopada i Milodrag Radonjić... Ima puno lepih mladih glumaca na našim prostorima. Veliki deo ženske publike filmove gleda izključivo zbog Bikovića, zaista je poseban volela bih da se nađem sa njim u nekom filmskom ostvarenju - tvrdi Iva.

Republika

Foto: Instagram.com

Miloš Biković

 

Iva kaže da je Mima Karadžić dao savet vezan za glumu koji joj je puno pomogao.

- Mima mi je rekao da budem opuštena i da ne moram sve da učim napamet. Dobila sam puno pohvala od njega i drugih kolega, ne mogu da veruju da sam se tako dobro snašla na snimanju. Niko nije mogao da poveruje da sam prvi put na setu, tvrde da sam talentovana i da me čeka ozbiljna glumačka karijera - priča Iva.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading