Miloš Biković završio u KOSMOSU! Glumac zbog filma proživeo neverovatnu iskustvo, fotografije iz letelice srušile internet!

Autor:

Zabava

05.10.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković iznenadio je fanova na Instagramu fotografijama sa snimanja filma!

Miloš Biković završio u KOSMOSU! Glumac zbog filma proživeo neverovatnu iskustvo, fotografije iz letelice srušile internet!

Foto: Instagram.com printscreen/bikovic

Naš proslavljeni glumac Miloš Biković na Instagram profilu objavio je set fotografija koje su izazvale burne reakcije. Naime, kako je završio snimanje filma ,,Izazov", koji je ujedno i prvi film u istoriji koji je snimljen u kosmosu. 

Film na koji je Biković i te kako posebno ponosan uskoro će ugledati svetlost dana, a do tog trenutka, sa svojim pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži objavio je nekoliko fotografije, između ostalog i jedna posebna koja je svima zapala za oko. 

 

Radi se o fotografiji na kojoj se Biković vidi u letelici, koja putuje ka kosmosu. 

- Čovečanstvo je opet pomerilo granice. Prvi film u istoriji snimljen u kosmosu. Neopisivo mi je drago da budem deo ovog izuzetnog tima. Film ,,Izazov’’ je ulazi u enciklopedije iako još nije izašao na ekrane - napisao je Biković. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Podsetimo, Biković je nedavno objavio fotografije iz letnje arhive, na kojima se vidi njegova prostrana teotvaža preko ramena duž ruke. Biković nikada nije govorio o značenju ove tetovaže, koja se u nekoliko kadrova može videti i tokom filma ,,Južni vetar". 

Fotografije polunagog Bikovićeva zaludele su ženski rod, komentari su se nizali jedan za drugim, ali devojke već znaju da on uživa u ljubavi sa lepom pravnicom poreklom iz Crne Gore, Ivanom Malić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading