Bred Pit progovorio o NASILJU u PORODICI: Otkriveno sve iz sudskih dokumenata, Anđelinino svedočenje sve otkrilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.10.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bred Pit se oglasio nakon priče da je maltretirao bivšu suprugu Anđelinu Džoli i njihovu decu!

Bred Pit progovorio o NASILJU u PORODICI: Otkriveno sve iz sudskih dokumenata, Anđelinino svedočenje sve otkrilo! (FOTO)

Foto: Promo foto

Glumica Anđelina Džoli je optužena da je bila u „kampanji klevetanja“ protiv njenog bivšeg supruga Breda Pita nakon tvrdnje da ju je „emocionalno i fizički zlostavljao“, kao i njihovu decu.

Razvedeni par je u pravnom sporu oko prodaje vinograda u Francuskoj čiji su suvlasnici – a nedavni sudski dokumenti njenih advokata uključuju tvrdnje o zlostavljanju. Kako se navodi, Bred je bio "emocionalno i fizički zlostavljan" prema Anđelini, koja sada ima 47 godina, i njihovoj deci u privatnom avionu 14. septembra 2016.

Izvori bliski Bredu tvrde da je Anđelina – sa kojom je bio u braku od 2014. do 2019. – u „kampanji klevetanja“ protiv njega, ponavljajući navode koje je iznosila godinama.

 

 

Oni su za TMZ rekli da su njeni ponovljeni pokušaji da ga prikaže kao zlostavljača dece uzeli "ekstremni danak" na njihovo šestoro dece. Bivši par zajedno deli šestoro dece, među kojima su roditelji Medoksa (21), Paksa (18), Zahare (17), Šajlo (16), Noksa (14) i Vivijen (14).

Nakon što je 2016. godine otkriveno da je Bred navodno fizički nasrnuo na Anđelinu, pokrenuta je i istraga FBI-ja o tvrdnjama koje su izašle u javnost. Nakon istrage, agencija je zatvorila slučaj i protiv Breda nije podignuta optužnica.

TMZ prenosi da je takođe sprovedena istraga od strane Odeljenja za dečije i porodične usluge, a njeni izvori kažu da je zatvorena zbog nedostatka dokaza. Izvori su rekli da je Anđelina sada ispričala svoje navode uprkos tome što one nemaju veze sa pravnim dokumentima koji su nedavno podneti u vezi sa sporom oko vinograda.

 

 

- Kada je Pit podneo ovu tužbu tražeći da ponovo uspostavi kontrolu nad Džolijevim finansijskim životom i da je primora da se pridruži svom bivšem mužu kao zamrznuti poslovni partner, Pit je prvi put primorao Džoli da se javno brani po ovim pitanjima - rekli su njeni advokati. .

Međutim, izvori su za TMZ rekli da ona želi „osvetu“ Bredu. Dodali su da Bred nikada nije javno 'izrekao lošu reč' o njoj, zarad njihove dece. Rekli su da je "duboko ranjen" nečim što veruje da je "opaki napad".

Dokumenti dostavljeni u sredu u Los Anđelesu – do kojih su došli strani mediji – tvrde da je Bred „verbalno napao“ svoju sada bivšu ženu i da je u jednom trenutku „nasrnuo“ na jedno od svoje dece na letu nazad u grad iz Francuske sa šestoro deca u 2016.

Advokati koji zastupaju Anđelinu detaljno su opisali niz navodnih nasilnih incidenata, pri čemu je ona tvrdila da je Bred bio "emocionalno i fizički zlostavljan" prema njoj i njihovoj deci, koja su u to vreme imala između 8 i 15 godina, što je rezultiralo njenim zahtevom za razvod.

 

 

- 14. septembra 2016. Džoliin brak je došao do kraja. Tog dana, Džoli, Pit i njihova deca su leteli za Los Anđeles iz Šatoa Miravala - pisalo je u pravnim dokumentima. 

- Tokom dugog, noćnog leta, Pit je fizički i emocionalno zlostavljao Džoli i njihovu decu, koja su tada imala između osam i 15 godina. Posle tog leta, za dobrobit svoje porodice, Džoli je odlučila da podnese zahtev za razvod.

U podnesku se navodi da je Bredovo "agresivno ponašanje" počelo pre ulaska u avion, da se sukobljavao sa njegovom "preplašenom" decom i Anđelinom, pre nego što je nastavio u avionu.

U njemu je pisalo: „Kada je jedno od dece verbalno branilo Džolijevu, Pit je nasrnuo na sopstveno dete i Džoli ga je zgrabila s leđa da bi ga zaustavila. Da bi skinuo Džolijevu sa leđa, Pit se bacio unazad na sedišta u avionu povredivši Džolijeva leđa i lakat.

- Deca su utrčala i sva hrabro pokušala da zaštite jedno drugo. Pre nego što se sve završilo, Pit je jedno dete ugušio, a drugog udario u lice. Neka deca su molila Pita da prestane. Sva su bila uplašena. Mnogi su plakali.

 

 

U dokumentima se dalje tvrdi da je Bred nastavio agresivno, psujući porodicu i u jednom trenutku "polivajući decu pivom i crnim vinom".Nakon što je avion sleteo, Bred je navodno takođe sprečio porodicu da se iskrca iz aviona i ponovo fizički zlostavljao jedno od svoje dece.

Nakon incidenta, Anđelina je pet dana kasnije, 19. septembra 2016. godine, podnela zahtev za razvod i pokrenuta je istraga FBI. Nakon istrage, slučaj FBI je zatvoren i protiv Breda nije podignuta optužnica.

U dokumentima se navodi: „Nakon intervjuisanja različitih svedoka, agent FBI-a koji je vodio istragu zaključio je da je vlada imala verovatan razlog da optuži Pitta za savezni zločin za njegovo ponašanje tog dana, a agent je pripremio izjavu o mogućem uzroku za upućivanje Sjedinjenim Državama. Državno tužilaštvo za tužilaštvo"Tvrdnje dolaze u unakrsnoj tužbi Angeline kao deo tekućeg pravnog spora bivšeg para oko prodaje njihovog vinograda u suvlasništvu na jugu Francuske.

Bred je ranije demantovao sve tvrdnje svoje bivše žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading