Proslavio ju je Gru, a onda je NESTALA! Irina 2Hot je NEPREPOZNATLJIVA, a sada je otkrila detalje života i RAZVODA: Mislila sam da je KRIMOS!

Autor:

Zabava

05.10.2022

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irena Kolin nakon više od 13 godina otkrila detalje privatnog života.

Proslavio ju je Gru, a onda je NESTALA! Irina 2Hot je NEPREPOZNATLJIVA, a sada je otkrila detalje života i RAZVODA: Mislila sam da je KRIMOS!

Foto: youtube.com/printscreen

Kada se pojavila u Gruovoj pesmi ''Pravi broj'' nacija je odlepila za Irinom Kolin, poznatijom kao Irina 2Hot. Međutim, nakon tog pojavljivanja je nestala sa javne scene, a sada je otkrila gde je nestala, ćerki, udaji i drugarstvu sa Anabelom Atijas.

- Rođena sam u Austriji, odrasla sam u Beču, tamo se školovala i po struci sam zubni tehničar. Moji roditelji su imali kafiće i klubove, pa sam tamo upoznala pola estrade. Krenula sam da se družim intenzivno sa Gagijem Đogani, gde je on želeo da se priključim grupi Funky G. Muškarci nikada nisu smeli da mi priđu, uvek su bili plašljivi jer sam dominantna i temperamentna. Irina je bila jedno kod kuće, jedno na sceni. Ja sam se na sceni pretvarala u Irinu 2hot, a privatno sam bila prava domaćica - kuvala, spremala, čistila - počela je Irina svoju ispovest za Espreso.

Republika

Foto: youtube.com

Irina Kolin

- Milioneri su se lepili za mene, a ja sam ih odbijala jer sam tad bila u vezi sa jednim dečkom 14 godina. Može da dođe Bred Pit, ja ga ne bih pogledala kada sam zauzeta.

Udala se i dobila ćerku, koja sada ima 11 godina, a zbog ljubavi se odrekla karijere. Međutim, brak joj nije potrajao, te ističe da sada nikada ne bi isto uradila.

- Ja sam se udala za jednog poznatog košarkaša čije ime neću reći. Kada sam ga upoznala prvo sam pomislila da je kriminalac zbog izgleda. Ljubav je cvetala, ali nažalost ja više ne verujem u ljubav. Moja prva veza je bila 14 godina, sa njim sam bila u braku 8 godina. Iz te ljubavi je nastala moja ćerka koju volim najviše na svetu. Rodila sam je sa 32 godine i mislim da je to najbolje vreme. Putovala sam svuda po svetu sa njim, batalila muziku, kuvala, čistila peglala i bila uz njega -  rekla je Irina, pa otkrila čime se sada bavi:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina2hot (@irina_2hot_2701)

 

- Otvorila sam svoj kozmetički salon, radim sa drugaricom. Htela sam porodicu, dobila sam porodicu, imam divnu ćerku, razvedena sam, kupila sam stan, skrasila sam se, ali muziku nisam zaboravila. Želim i dalje da se bavim time. Uz podršku Gruove žene, snimila sam remiks pesme "Pravi broj" sa Strukom i uskoro snimamo spot za istu. Planiram i saradnju sa još jednim pevačem, ali neću sada sve otkrivati - rekla je i otkrila do sada nepozante detalje:

- U spotu za pesmu "Pravi broj" ja sam u ruci imala kameru i snimala sebe sa njom. Tako da sam ja izmislila prvi selfi.

Irina je otkrila da se sa Anabelom druži još iz perioda kad je bila trudna sa Lunom, a kako se komentariše njen fizički izgled kao i korekcije koje je uradila, Irina je sada po prvi put otkrila šta je sve zaista uradila na sebi.

- 13 godina me nigde nije bilo jer sam batalila mikrofon i stavila kecelju. Ne mogu da me prepoznaju jer nisam više plava, vratila sam se u prirodnu boju kose. Jedino što sam radila na licu je japansko iscrtavanje obrva i usne, tačnije konture usana, jer sam oduvek imala pune usne. Sada punim 44 godine, a mene znaju iz perioda kada sam imala 28 godina, normalno je da me ne prepoznaju. Radila sam i botoks i to prvi put sa 40 godina, Anabela i ja smo zajedno išle - otkrila je pevačica pa se prsetila ljudi sa javne scene koji su je oduševili:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina2hot (@irina_2hot_2701)

 

- Na javnoj sceni ima puno zanimljivih ljudi, a najviše me je oduševila Anabela sa kojom se družim još iz perioda kad je bila trudna sa Lunom, onda i Maja Marinković o kojoj u početku nisam imala dobro mišljenje, a i mali Leon. Leon je baš dobar frajer, kao da nije iz Srbije, ima neki svetski vajb. Moram priznati da mi se mali dosta sviđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading