Estrada učestvovala u VIŠEMILIONSKOJ PREVARI! Poznati reklamirali ''Šmeker tim'' i varali ljude za ozbiljnu lovu! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.10.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati reklamirali prevarante iz ''Šmeker tima''.

Estrada učestvovala u VIŠEMILIONSKOJ PREVARI! Poznati reklamirali ''Šmeker tim'' i varali ljude za ozbiljnu lovu! (FOTO)

Foto: Facebook, ST-D. Kadić, ATA Images

''Šmeker tim'' našao se u žiži javnosti nakon jučerašnjeg hapšenja desetorice muškaraca koji su bili deo ove prevarantske grupe.

Oni su preko društvenih mreža prevarili najmanje 1.000 ljudi, obećavajući im sigurne dobitke na klađenju na fudbalske utakmice, tražeći za uzvrat tražili da im uplate određene sume novca. Potom su oštećenima, kako se sumnja, slali falsifikovane tikete jedne kladionice sa dobitkom od 8.000 evra, tražeći da im uplate dodatnih 620 evra, kako bi im prosledili kodove za pristup dobijenom novcu. Na taj način protivpravno prisvojili najmanje oko 56.110.000 dinara.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/dusan_smeker_tim4

Jedan od osnivača Šmeker tima

Međutim, bura se podigla i zbog poznatih ličnosti koje su stale uz ovu prevarantsku grupu, reklamirajući ih i obećavajući svojim pratiocima brzu, laku i sigurnu zaradu, te su tako zajedno sa njima učestvovali u višemilionskoj prevari.

Među onima koji su bili deo prevarantske grupe našle su se Sandra Afrika, Maja Marinković, Anja Todorović, Cvele, Kristijan Golubović i njegova partnerka Kristina Spalević, Filip Đukić, Stanija Dobrojević, Tamara Đurić, Iva Grgurić i još mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading