Ubica deteta (2,5) iz Pančeva pre zločina poslao snimke na više adresa! Evo šta je u njima poručio supruzi, prijateljima, ali i medijima!

Autor:

Hronika

05.10.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Vrščanin Marko B. (35), koji je juče popodne u svom stanu udavio dvogodišnju ćerkicu, pa se obesio, nije slao samo SMS poruke, u kojima je najavio ovaj gnusni čin, već je snimio i video, koji je slao svima, pa i pojedinim portalima.

Ubica deteta (2,5) iz Pančeva pre zločina poslao snimke na više adresa! Evo šta je u njima poručio supruzi, prijateljima, ali i medijima!

Foto: Facebook

Marko B.

U tom snimku je objašnjavao kako njegov život više nema smisla, da on ide i da će sa sobom da povede ono što najviše voli.

Snimak je na više brojeva poslao oko 13 časova, a samo sat vremena kasnije policija, koja je po prijavi majke Suzane otišla u stan na Vojničkom trgu, zatekla je stravičan prizor.

Marko je ćerkicu udavio u vodi, a potom je izvršio samoubistvo vešanjem.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, danas će biti obavljena obdukcija oba tela, nakon čega će se znati tačan uzrok smrti.

Ovom nezapamćenom zločinu prethodili su loši odnosi dvoje supružnika, koji su bili u procesu razvoda.

Komšije kažu da se iz njihovog stana često čula buka i da je Marko tukao Suzanu, zbog čega ga je ona dva puta prijavljivala za nasilje u porodici.

Posle drugog porodičnog incidenta, koje se, kako kažu, dogodio pre mesec i po dana, Suzana se sa ćerkicom odselila iz stana u kom su zajedno živeli.

Centar za socijalni rad u Vršcu je, uprkos protivljenju majke, dozvolio da otac viđa dete.

Nezvanično, ovo je bilo prvo samostalno viđanje oca i ćerke. Nažalost, i poslednje.

Više fotografija pogledajte u galeriji:

 

 

Bonus video:

Komentari (0)

Loading