Sećate li se nje? Da li je ovo NAJIZAZOVNIJA dama u istoriji srpskog fudbala? VRELE FOTOGRAFIJE tope najhladnija srca! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

05.10.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne tako davno žarila je i palila domaćim fudbalom.

Sećate li se nje? Da li je ovo NAJIZAZOVNIJA dama u istoriji srpskog fudbala? VRELE FOTOGRAFIJE tope najhladnija srca! (FOTO GALERIJA)

Foto: Printscreen/Instagram/Marija Prekovic

Puno lepih, izazovnih i atraktivnih devojaka prošlo je kroz srpski fudbal.

Sada je već skoro pa praksa da klubovi na PR pozicije postavljaju prelepe žene koje lepotom, ali i znanjem plivaju u svetu u kom su muškarci velika većina.

Ipak, retko kada mogli smo da čujemo da se na poziciji predsednika kluba nalazi osoba ženskog pola. Jedna od retkih koja je imala tu čast bila je Marija Preković, koja je, ne tako davno, bila čelna osoba FK Šumadija iz Aranđelovca.

Ona je na tu poziciju došla 2018. godine i izazvala je ogromnu pažnju javnosti. Atraktivna Marija često zna da obraduje svoje pratioce vrelim fotografijama i video snimcima na društvenim mrežama, te se za iste može reći da tope i najhladnija srca. 

 

 

Sa njom na čelu Šumadija iz Aranđelovca igrala je Srpsku ligu Zapad, a klub je u međuvremenu ispao u Podunavsko-šumadijsku Zonu gde se i sada nalazi i trenutno zauzima osmo mesto na tabeli sa deset osvojenih bodova iz sedam kola.

 

 

Marija Preković važi i za velikog navijača Partizana te je često bila gost stadiona u Humskoj gde je pratila igre crno-bele čete i na taj način davala motiv više fudbalerima kojima je bila podrška sa tribina.

 

Nema sumnje da njena pojava nedostaje fudbalskim terenima, a pitanje koje se samo nameće je - da li je baš Marija najizazovnija dama u istoriji srpskog fudbala? Pišite nam vaše mišljenje o ovoj temi.

Ako je vaš odgovor ne, pišite nam u komentarima koga biste vi stavili na prvo mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading