JEDINSTVENI POTPIS! Dejan Stanković u Sampdoriji osvetlava OBRAZ SRBIJE (FOTO)

Autor:

Sport

05.10.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni Deki, prema pisanju italijanskih medija potpisao je jednogodišnji ugovor sa klubom iz Đenove.

JEDINSTVENI POTPIS! Dejan Stanković u Sampdoriji osvetlava OBRAZ SRBIJE (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac

Dejan Stanković sa peharom Kupa Srbije

Kako prenose gotovo svi italijanski mediji Dejan Stanković potpisao je jednogodišnji ugovor sa Sampdorijom, a detalje pročitajte OVDE.

Ukoliko nekadašnji strateg Crvene zvezde ozvaniči saradnju sa klubom iz Đenove, biće jedinstveni Srbin kada je reč o našim trenerima u Evropi i svetu.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Naime, popularni Deki biće jedini srpski stručnjak u ligama petice, a u top 10 evropskih liga trenutno i zvanično imamo samo jednog trenera.

Reč je Slaviši Jokanoviću koji od jula ove godine sedi na klupi Dinama iz Moskve, člana ruske Premijer lige koja je 10. na Starom kontinentu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Slaviša Jokanović

Inače, Dejan Stanković već je radio u Seriji A pošto je u sezoni 2014/15 bio prvi asistent Andrei Stramaćoniju u Udinezeu.

Deki će imati težak zadatak u Sampi pošto je klub iz Đenove trenutno poslednji na tabeli sa dva boda, odnosno dva remija, šest poraza i nijednom pobedom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading