Otkriveni detalji braka Dajane Paunović i Žike Jakšića! Razlika od 24 godine im nije smetala, ali im se u odnos mešao DRUGI MUŠKARAC!

Autor:

Zabava

05.10.2022

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dajana Paunović je čvrsto verovala da je Žika ''onaj pravi'', a jedan muškarac je pokušao da stane između njih.

Otkriveni detalji braka Dajane Paunović i Žike Jakšića! Razlika od 24 godine im nije smetala, ali im se u odnos mešao DRUGI MUŠKARAC!

Foto: ATA Images

Žika Jakšić i Dajana Paunović

Dajana Paunović i njen 24 godine stariji suprug Žika Jakšić su pre nekoliko godina stavili tačku na svoj brak iz kog imaju sina. O razvodu nisu želeli puno da govore, ono što je poznato jeste da su krizu o braku rešili tako što se Dajana iselila iz porodičnog doma na Bežanijskoj kosi zajedno sa sinom Dušanom, a njena trenutna lokacija nije poznata

Foto: ATA Images

Dajana Paunović i Žika Jakšić

Njihova romansa je počela 2009. godine, a već sledeće su se venčali. Dajana je tada pričala da je od prvog susreta znala da je Žika ''onaj pravi''.

- Vrlo brzo sam shvatila da smo na istoj talasnoj dužini. Slažemo se savršeno i imamo identične stavove o životu. Nisam planirala baš da se udam u 22. godini, koliko sada imam, ali kada nađete pravu osobu, godine nisu bitne. Još uvek ne planiram da se ostvarim kao majka, ali ću pustiti da se sve odvija spontano - pričala je tada Dajana, kojoj razlika od 24 godine nije smetala, iako je zbog njega bila u sukobu sa ocem.

Foto: ATA Images

Dajana Paunović mlađa je od Žike Jakšića 24 godine

- Kada je čuo za moju vezu sa Žikom, otac je hteo da me izbaci iz kuće! Nije mogao da ‘svari’ Žikine godine. Ali, tako je bilo samo dok ga nije upoznao. Sada ga moj tata prosto obožava. Razliku u godinama više niko ne primećuje. Žika me čuva kao cveće u vazi, ne dozvoljava ni moja senka da padne na mene - otkrila je Dajana 2011. godine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading