Stravična života priča Bojana Tomovića ledi krv u žilama: Bipolarni poremećaj, manična depresija, pokušaji SAMOUBISTVA!

Autor:

Zabava

05.10.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Tomović pati od bipolarnog poremećaja.

Stravična života priča Bojana Tomovića ledi krv u žilama: Bipolarni poremećaj, manična depresija, pokušaji SAMOUBISTVA!

Foto: Instagram.com printscreen

Bojan Tomović

Pevač Bojan Tomović poslednjih godina je u žiži javnosti zbog svog skandaloznog ponašanja koje je uzorkovano bipolarnim poremećajem koji ima.

Tomović se 2005. godine proslavio pesmama ''Jugić'', ''Plava motorola''... A tada je važio za jednog od napoželjnijih neženja sa javne scene. Međutim, vremenom je počeo da se susreće sa brojnim problemima, pre svega zdravstvenim, koji su u potpunosti doveli do njegove fizičke i psihiče transformacije.

Republika

Foto: facebook.com/bojan.mostrokol

Bojan Tomović

Naime, Bojan je pre nekoliko godina priznao da pati od bipolarnog poremećaja, koji mu je uništio život, te da sve više upada u mračnu depresiju. 

- Bipolarni poremećaj mi je poprilično uništio život, brak, zdravlje, karijeru, ali i dalje se trudim da živim, naravno uz terapiju koja mora da se pije godinama ukoliko ne želite da završite pre vremena jer statistike kažu da je najveći broj samoubistava zabeležen kod osoba koje boluju od bipolara. Saznao sam da imam bipolarni poremećaj kada sam imao 30 godina i već sedam godina živim sa tim i borim se, uz lekove i doktora, često je teško, preteško, nekad je super i kreativno, ali ipak te nagle i ničim izazvane promene raspoloženja crpe i vas i sve oko vas - rekao je pre nekoliko godina pevač za medij. 

Republika

Foto: facebook.com/bojan.mostrokol

Bojan Tomović ima bipolarni poremećaj

- Bipolar je zapravo manično depresivna psihoza, to je doživotna psihička bolest u kojoj se često smenjuju plus i minus faze raspoloženja. Kada sam u plus fazi sve mi je super, euforičan sam, kažu i previše, a bez nekog posebnoh razloga, kreativan sam, pišem pesme (svoje najlepše pesme poput ''Nisam te zaboravio'' i ''Na distanci'', napisao sam u toj kreativnoj fazi sa 22 godine, a tada nisam ni znao da sam bipolaran) nastupam, stalno putujem, snimim album i preko 20 spotova za par meseci, trošim previše novca, previše sam energičan, mogu i smem bukvalno sve, ne spavam noćima, svađam se i sa razlogom i bez razloga, a kada je minus, depresivna faza, bukvalno ne možete da ustanete iz kreveta, nije vam ni do čega, ništa nema smisla i samo razmišljate kako sebi da prekratite muke.

- Sto puta sam prebacivao majci što me nije abortirala jer bi svi moji bližnji živeli lakše i bez stresova, a ne da mi svakodnevno govore da im je zbog mene pritisak 200 sa 100 i da su se upravo vratili iz hitne jer sam ih obrukao što sam javno priznao da imam psihički problem. Ma lako bi ja, ne bojim se smrti ni malo, ali sam se zakleo u Tajov grob da nikada više neću pokušati ono… Ono što mi se dugo činilo kao jedini spas, kao jedini izlaz.

Republika

Foto: youtube.com/Bojan Tomovic VIPPER

Bojan Tomović promenio veru

Ubrzo zatim, Bojan je objavio da se povlači sa javne scene, jer je naišao na brojne osude javnosti kada je priznao da ima psihičkih problema, te da ga se porodica stidi, a onda je usledio potpuni šok - prešao je u islam i promenio ime u Ammar Moštrokol.

- U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom znači ''život'', tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistava, biram novi život.

Međutim, pevač je i nekoliko puta pokušavao sebi da oduzme život, a jednom pre dve godine se i javno oprostio od svih.

- Majko, brate, oprostite, ali ja ne mogu više. Niko nije kriv. Odlazim srećan kod moga Taja. Sahranite me na Cetinje, to mi je jedina i zadnja želja.

Republika

Foto: facebook.com/Bojan Tomovic

Bojan Tomović pokušao da se ubije

On je nakon toga i vene isekao, a policiju su pozvale komšije. I tada je ostavio poruku na društvenim mrežama.

– Isekao sam vene… Samo da znate da niti sam bio narkoman ni alkos, samo više ne mogu da živim sa bipolarom… Ubila me manična depresija. Niko nije kriv, zbogom.

Kada je policija stigla, zatekli su ga u kritičnom stanju, a on se po povratku iz bolnice ponovo oglasio:

- Najgore je prošlo. Upravo sam došao kući. Hitna me je spasila i morao sam nakon ukazane pomoći potpisati antisuicidalni ugovor, tako da zaista više nikada neću samopovređivati sebe, ali sam za svaki slučaj ostavio testament, ako mi se nešto dogodi i to sam poslao advokatu, jer na taj način štitim i bivšu ženu od familije koja me se odrekla.

Republika

Foto: instagram.com/bojan.tomovic

Bojan Tomović se odrekao islama

Tomović je u međuvremenu shvatio da mu mesto nije u islamu, te izvinio svim muslimanima.

– Braćo Muslimani, praštajte, ali previše sam ja prljav da bih kaljao vašu najčistiju religiju. Nisam dostojan da budem dobar musliman i zato se vraćam u svoj mali začarani krug tame i depresije. Oprostite još jednom… Agnostik Bojan – napisao je Tomović na društvenim mrežama.

Povezivan je sa Miljanom Kulić, spekulisalo se da je on otac deteta sa kojim je Miljana bila u drugom stanju jednom prilikom, ali se odlučila na abortus. U poslednje vreme je dovođen u vezu sa crnogorskom kriminalnom grupom, a svojim promenljivim ponašanjem svakodevno privlači pažnju javnosti. Sinoć je uhapšen zbog vožnje pod dejstvom alkohola i nasrtaja na službeno lice, zbog čega je zadržan u policijskoj stanici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mmm

05.10.2022 08:54

ovaj mrzitelj Srba..zasto se o tom ludaku pise