Otkriveni detalji hapšenja ŠMEKER TIMA! Reklamirale ih STARLETE, ojadili narod za 56 MILIONA, a terete se za DVA DELA!

Autor:

Zabava

05.10.2022

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Šmeker tim'' danas u Višem javnom tužilaštvu.

Otkriveni detalji hapšenja ŠMEKER TIMA! Reklamirale ih STARLETE, ojadili narod za 56 MILIONA, a terete se za DVA DELA!

Foto: Shutterstock, Instagram/dusan_smeker_tim4

Juče je uhapšeno 10 muškaraca koji čine ''Šmeker tim'' zbog lažnih dojava za kladionice. Njih devetorica su iz Valjeva - Aleksa M. (27), Uroš V. (24), Dušan J. (65), Dejan M. (32) Milan M. (51), Nemanja M. (30), Nikola N. (29), Sreten K. (32), Marko M. (30), dok je Dušan V. (48) jedini iz Loznice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dusan_smeker_tim4

 

Naime, njima se na teret stavljaju dela prevare i pranje para, a trenutno se nalaze u pritvotu. Oni bi trebalo da danas budu saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Inače, njih su inspektori sa Čukarice pratili nekoliko meseci i uhvatili su ih u klopku u saradnji sa kolegama iz Valjeva i Loznice i Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, prenosi Telegraf.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dusan_smeker_tim4

 

''Šmeker tim'' je preko svog Instagram profila nudio dojave za klađenje na fudbalskim utakmicama i uzimali novac ljudima dovodeći ih u zabludu da će da dobiju. Oštećeno je navodno više od hiljadu osoba, nudili su im falsifikovane tikete, a tražili uplate od 500 evra, pa naviše. Na taj način protivpravno su navodno prisvojili najmanje oko 56.110.000 dinara. Ovim su se bavili od 2017. godine, a na društvenim mrežama su se hvalili luksuznim i raskalašnim životom.

Inače, njih su reklamirale i starlete Stanija, Sandra Afrika, Tamara Đurić i mnoge druge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading