TRENER FERENCVAROŠA PRED ZVEZDU: "Očekujem atmosferu kao pre 50 godina!"

Autor:

Sport

05.10.2022

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Čerčesov, trener Ferencvaroša, dao je izjavu pred gostovanje njegove ekipe u Boegradu u meču 3. kola Lige Evrope.

TRENER FERENCVAROŠA PRED ZVEZDU: "Očekujem atmosferu kao pre 50 godina!"

Foto: Starsport

"Delije"

Ferenc je neočekivano poražen pred put u Beograd, bolji je bio Kečkemet sa 2:0, a Čerčesov kaže da taj poraz ništa ne menja.

- Nedeljni poraz od Kečkemeta u prvenstvu ne menja ništa. Posle njega samo moramo da budemo još spremniji. Očekujem težak meč protiv Crvene zvezde koji će da krene od 0-0 kao i svaki drugi. Kao fudbaler uvek sam se radovao velikim utakmicam. Nezavisno od toga da li igramo kod kuće ili u gostima, znam da će nas navijači pratiti. Adekvatno smo analizirali protivnika. Biće nam potrebno oštrine u četvrtak i samo tako možemo do uspeha - kaže Čerčesov.

Čerčesov se podsetio utakmice iz 1975. godine, kada je duelu ove dve ekipe prisustvovalo 110 hiljada ljudi.

Igrali smo u nedelju prvenstveni meč u kojem nismo imali sreće. Ali nisam osoba koja se previše obazire na prošlost. Pripremamo se maksimalno za duel koji nas očekuje, igramo protiv šampiona Srbije. Pred nama je još 24 sata da usaglasimo pravu taktiku i ko će gde igrati. Koliko ja znam, Ferencvaroš je igrao u Beogradu 1975. godine pred 110.000 ljudi. Nadam se da nas sutra čekaju slična atmosfera - ističe trener Mađara.

Pričao je i o stanju na tabeli posle dva kola.

- Ne volim da se bavim matematikom, ja sam trener. Imamo šest bodova, ali moramo da budemo spremni na sve. Imamo priliku da osvojimo tri boda koja obe ekipe žele. Moramo da budemo spremni, nema lakih protivnika na ovom nivou - završio je priču Stanislav Čerčesov.

Fudbaleri Crvene zvezde i Ferencvaroša igraju sutra od 18:45 utakmicu 3. kola Lige Evrope, u utakmici koju Zvezda mora da pobedi ukoliko želi da prođe u narednu fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading