Jovana Jeremić sa bivšim mužem otpevala čuveni HIT! Tortu kao na svadbi, isekli ZAJEDNO! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

26.10.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić zapevala na svojoj proslavi sa bivšim mužem.

Jovana Jeremić sa bivšim mužem otpevala čuveni HIT! Tortu kao na svadbi, isekli ZAJEDNO! (FOTO/VIDEO)

Foto: printscreen/instagram.com/tvnemanja

Voditeljka Jovana Jeremić organizovala je ludu žurku povodom 32. rođendana, a među zvanicama se našao i njen bivši suprug, Vojislav Milošević, što je mnoge iznenadilo.

U jednom trenutku, njih dvoje su odlučili da zapevaju za goste i uvesele ih hitom ''Godinama''. Sve prisutne je ovo oduševilo, te su ih nagradili gromoglasnim aplauzom, a Jovana nije skidala osmeh sa lica, dok je ćerka Lea igrala ispred njih.

Jovana je rođendansku tortu koja je bila u obliku automobila sekla zajedno sa Vojislavom, baš kao na svadbi, što je nasmejalo mnoge. Nakon što su je isekli, Jovana je poljubila Vojislava u obraz.

Podsetimo, Jovana je otkrila da je samu sebe za rođendan častila novom nekretninom i to centru grada.

- Ja moram da kažem da sam ja sebi za rođendan, verovali ili ne, kupila još jedan stan u centru grada i to je stan u koji ćete moći i vi da uđete, u prethoni nisam htela, taj stan mi otplaćuje ratu kredita, znači izdajem ga,  ja sam podigla kredit kao revnosni građanin, kupila sam stan na kredit u centru grada gde sam želela, gde mi je bio san, čekam još neki papiri da stignu da to mogu i zvanično da vam kažem, znači u fazi sam kupovine, u ulici koja se zove po meni, Jovanova, kod mene sve u životu mora da bude tako i mora da bude gospodar jer sam ja gospodarica - rekla je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading