Jovana Jeremić se ČASTILA novom NEKRETNINOM za rođendan! Voditeljka otkrila detalje kupovine još jednog STANA!

Autor:

Zabava

25.10.2022

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić kupila sebi stan za rođendan.

Jovana Jeremić se ČASTILA novom NEKRETNINOM za rođendan! Voditeljka otkrila detalje kupovine još jednog STANA!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić proslavlja svoj 32. rođendan, a rođendansku proslavu je upriličila u jednom poznatom restoranu gde se veliki broj poznatih lica pojavio, a među njima je bio i njen bivši suprug Vojislav Milošević koji je došao sa njihovom zajednikom ćerkom Leom.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Jovana Jeremić sa ćerkom Leom i bivšim mužem Vojislavom

Ovom prilikom je Jovana otkrila da je za rođendan dobila skupocene cipele, torbu, prsten sa rubinom i dijamantima, čija je vrednost ogromna, a od koga ga je dobila nije želela da otkriva. Ipak, otkrila je čime je sebe častila.

- Ja moram da kažem da sam ja sebi za rođendan, verovali ili ne, kupila još jedan stan u centru grada i to je stan u koji ćete moći i vi da uđete, u prethoni nisam htela, taj stan mi otplaćuje ratu kredita, znači izdajem ga,  ja sam podigla kredit kao revnosni građanin, kupila sam stan na kredit u centru grada gde sam želela, gde mi je bio san, čekam još neki papiri da stignu da to mogu i zvanično da vam kažem, znači u fazi sam kupovine, u ulici koja se zove po meni, Jovanova, kod mene sve u životu mora da bude tako i mora da bude gospodar jer sam ja gospodarica - rekla je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading