BITAN MEČ ZA OBE EKIPE: Budućnost dočekuje Mladi radnik, tri boda imperativ za oba tima!

Autor:

Sport

04.11.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 13. kolu Srpske lige Zapad Budućnost iz Arilja ugostiće ekipu Mladog radnika iz Požarevca. Meč se igra u subotu od 13 časova.

BITAN MEČ ZA OBE EKIPE: Budućnost dočekuje Mladi radnik, tri boda imperativ za oba tima!

Foto: FK Budućnost Arilje

Obe ekipe sutrašnjeg duela nalaze se u donjem delu tabele. U nešto lošijoj situaciji je domaćin koji se nalazi u zoni ispadanja.

Republika

 

Budućnost je u prva pet kola nove sezone bila bez poraza, a onda je u sledećih sedam kola upisala šest utakmica bez bodova i jedan nerešen rezultat. Poslednjih pet mečeva uspeli su da osvoje samo jedan bod. 

Ekipa iz Arilja je u ovoj sezoni mreže rivala tresla je samo devet puta, sa druge strane lopta u njihov gol završavala je 17 puta. Na domaćem terenu u pet odigranih mečeva imaju jednu pobedu, dva poraza i isto toliko nerešenih susreta. Sve urađeno od starta sezone dovoljno je za 14. poziciju sa deset bodova.

Foto: FK Budućnost Arilje

 

 

Predstojeći protivnik takođe se nalazi u donjem delu tabele. Mladi radnik sa 12 bodova zauzima jedanaestu poziciju Srpske lige Zapad. Tim igra dosta promenjivo tokom prvenstva, zanimljiva činjenica je da su 11 od 12 bodova osvojili na svom terenu. Samo jedan bod van svog stadiona uspeli su da upišu Požarevčani.

U poslednjih pet mečeva imaju pobedu, poraz i tri podele bodova. Trenutno su u nizu od tri neršena meča. Tim su koji prima, ali i daje malo golova. Igrači Mladog radnika u 12 mečeva upisali su se 12 puta u strelce, ali je i lopta iza leđa njihovog golmana završavala 19 puta.

Dueli ove dve ekipe prošle sezone završeni su pobedom domaćina susreta. Prvo je u jesenjem delu prvenstva slavio Mladi radnik sa 2:1. Budućnost je na svom terenu upisala tri boda rezultatom 1:0.

Svoj komentar na sutrašnji meč dao je sportski direktor i potpredsednik kluba iz Arilja, gospodin Konstantin Ivanović.

- Očekuje nas jako teska utakmica bitna za nas i za protivnika. Sutra smo primorani da igramo bez 8 igrača koji moraju da pauziraju zbog povereda, kartona, a dva bonusa su otišla na matursku ekskurziju. Sve nade polažemo u novog trenera Ćirkovića i njegovu energiju.Nnadamo se prvoj pobedi posle dugo vremena - veruje Ivanović.

Budućnost (Arilje) - Mladi Radnik 1926 (Požarevac)

Sutra od 13 časova

Stadion Budućnosti 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading