PUNE TRIBINE I JOVANOVIĆ: Dve stvari koje su sprečile lidera Smederevo da uzme tri boda! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

16.10.2022

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pun stadion u Priboju! FAP je dočekao lidera na tabeli ekipu Smedereva, tribine dupke pune. Oko 3000 ljudi pratilo je ovaj susret. Dragan Jovanović (32) sa klupe sprečio Smederevo da odnese tri boda kući!

PUNE TRIBINE I JOVANOVIĆ: Dve stvari koje su sprečile lidera Smederevo da uzme tri boda! (FOTO GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva/Dragan Jovanović

Dragane pre svega hvala što si pristao na ovaj intervju. Meč koji će biti sigurno najposećeniji u ovoj sezoni, pa možda i u svim Srpskim ligama. Da li nam možete reći o tom meču?

 

- Hvala Vama na interesovanju. Jedna veoma teška utakmica protiv veoma kvalitetnog protivnika koji je pokazao da nije slučajno na prvom mestu. Nerešen ishod je najrealniji. Imali smo svoje šanse koje nismo iskoristili, imali su i oni. Podela bodova je na kraju najbolji ishod - počinje razgovor za portal Republika.rs Dragan Jovanović.

Kako je krenula Vaša karijera i gde ste svi igrali?

- Počeo sam u mlađim kategorijama Budućnosti iz Arilja, posle toga sam igrao u Borcu iz Čačka. Prvi seniorski klub u višem rangu bio je Sloboda Čačak dok je igrao u Srpskoj ligi. Potom kraći period opet u Budućnosti pa u Slogi iz Požege. Po treći put sam se vratio u Arilje gde sam se zadržao duži period. Posle toga sam došao u ekipu FAP.

Nestvarna scena na tribinama juče, mnogi srpskoligaši nemaju takvu posetu.

- Kao i na svakoj utakmici imamo veliku podršku navijača, to je naravno za nas igrače motiv više. Nadam se da će nas i dalje pratiti u tako velikom broju - rekao je strelac izjednačujućeg pogotka za FAP.

 

FAP iz Zone pravac u sam vrh Srpske lige.

- FAP je klub koji je trenutno u ekspaniziji. Prošle godine od prosečnog zonaša došao je top 3 ekipa u rangu više. Dobro se radi, jako se trenira. Uslovi su korektni. Mislim da će ekipa i klub napredovati iz dana u dan.

Koji su Vaši planovi za dalji tok karijere?

- Trenutno sam fokusiran na ekipu u kojoj sam. Tu sam do kraja polusezone pa ćemo videti za dalje. Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć.

Ambicije Vašeg kluba su posle ovog starta sigurno velike?

- Pre svega želimo da budemo u samom vrhu Srpske lige Zapad, naravno ako se ukaže prilika da se domognemo i Prve lige nećemo je propustiti. Za sada prvi cilj je sam vrh tabele.

Gol juče je velika nagrada za naporan rad.

- Naravno. Uvek je lepo postići pogodak, ostaje žal za tri boda. Cele sedmice smo se spremali za to i želeli smo pobedu. Ipak, kao što sam rekao nerešen rezultat je možda najrealniji bio juče - ističe Jovanović za kraj intervjua.

Draganu se ovom prilikom zahvaljujemo što je izdvojio vreme za naš portal. Nadamo se da će biti uspešan kako na privatnom tako i na klupskom planu. Njegovoj ekipi FAP-a želimo da do zimske pauze održi ovaj nivo igara i ako se otvori prilika i ugrozi lidera na tabeli.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading