UEFA RAZBIJA KASICU PRASICU: Partizan zaradio OGROMNU svotu! Može da dovede Milinković-Savića i da mu ostane debeli kusur

Autor:

Sport

04.11.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli pune kasu na račun UEFA.

UEFA RAZBIJA KASICU PRASICU: Partizan zaradio OGROMNU svotu! Može da dovede Milinković-Savića i da mu ostane debeli kusur

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana su u četvrtak u Humskoj remizirali protiv Slovacka u poslednjoj utakmici grupne faze Lige konferencija.

Crno-beli su tim rezultatom obezbedili novo evropsko proleće, pošto su se plasirali u šesnaestinu finala najslabijeg UEFA klupskog takmičenja.

"Parni valjak" je remijem sa Česima i drugim mestom u grupi zaradio dodatnih 500.000 evra, a prethodno se ove sezone u kasu vicešampiona Srbije usled rezultata na međunarodnoj sceni slilo 5.500.000 evropskih novčanica.

Prostom matematikom dolazi se do zaključka da je Partizan do sada ove sezone od UEFA dobio šest miliona evra.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Primera radi, to je cifra na koju je po specijalizovanom sajtu "Transfermarkt" procenjen reprezentativac Srbije Andrija Živković, pa bi crno-beli u januaru možda mogli da pokušaju da ga vrate u Humsku.

Sa druge strane, golman "Orlova" Vanja Milinković-Savić vredi dva i po miliona evropskih novčanica, pa bi Partizan od zarade iz Lige konferencija mogao da dovede reprezentativnog čuvara mreže i da mu ostane kusur za još neko ozbiljno pojačanje.

Partizan će na proleće imati priliku dodatno da zaradi ukoliko odigra dobro dvomeč šesnaestine finala Lige konferencija, a ime rivala će saznati na žrebu koji će se održati u ponedeljak. Na našem portalu ste mogli da pročitate i kompletan spisak potencijalnih protivnika crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading