GRCI BESNI, NAJAVILI ŽALBU: Ovo je najveća KRAĐA! PLJAČKA našeg vremena!

Autor:

Sport

04.11.2022

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zeleni" razjareni posle poraza od "Parnog valjka".

GRCI BESNI, NAJAVILI ŽALBU: Ovo je najveća KRAĐA! PLJAČKA našeg vremena!

Foto: Starsport

Kevin Panter protiv Panatinaikosa

Košarkaški klub Panatinaikos uložiće žalbu zbog suđenja na utakmici šestog kola Evrolige protiv Partizana, prenosi portal SDNA.

Košarkaši Partizana su u četvrtak uveče pobedili Panatinaikos u šestom kolu Evrolige rezultatom 91:89.

Nakon utakmice oglasio se PR atinskog kluba Dimitris Kontos koji je izjavio da će se njegov klub boriti svim legalnim sredstvima.

- Oni koji su gledali utakmicu su mogli sami da zaključe. Navijači su bili besni, videli ste to, ali moramo da budemo pažljivi u biranju reči. Panatinaikos će uraditi sve što je ljudski moguće, a u domenu legalnog, da bi se izborio sa situacijom koja nas prati već neko vreme. Ostaćemo ujedinjeni u ovoj teškoj situaciji - izjavio je Kontos.

Predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos takođe nije bio zadovoljan suđenjem i svoj stav je izneo na svom Instagram profilu.

- Jedna od najvećih krađa koje ste nam priredili. Ovo je pljačka našeg vremena, novca i energije. To nam kradete prethodnih 20 godina, ali kad zatražimo da napustimo vaše takičenje vi nam ne dozvoljavate. Zašto? - napisao je Janakopulos na mnogobrojnim storijima.

Posle ove utakmice, Partizan je došao do polovičnog učinka od po tri pobede i poraza, dok je Panatinaikos ostao zaglavljen na dnu tabele sa samo jednim trijumfom i pet izgubljenih mečeva.

U narednom kolu će izabranici Željka Obradovića igrati nedaleko od "OAKA" arene, pošto idu na noge Olimpijakosu. Ta utakmica je zakazana za četvrtak od 20 časova.

Sa druge strane, ekipa Dejana Radonjića će još jednom biti domaćin, a u goste joj stiže Baskonija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading