EKSKLUZIVNO: Izjava Mome Jakovljevića posle brutalnog napada u Atini!

Autor:

Sport

04.11.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene obeležile su kraj utakmice u Atini, a najgore je prošao Momčilo Jakovljević.

EKSKLUZIVNO: Izjava Mome Jakovljevića posle brutalnog napada u Atini!

Foto: Instagram printscreen/tegeltijavladan

Moma Jakovljević nakon što ga je pogodila flaša

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Panatinaikosa sa 91:89 u meču šestog kola Evrolige i na taj način su stigli do treće vezane pobede u elitnom takmičenju.

Kraj susreta obeležile su sporne odluke sudija, a posle jedne od njih nastao je pravi haos u "OAKA" areni. Navijači PAO-a, nezadovoljni jednom sudijskom odlukom, ubacili su brojne predmete na parket atinske hale, a jedna flaša je u leđa pogodila Momčila Jakovljevića, doktora crno-belih.

Posle brutalnog napada, izjavu za naš portal dao je upravo Jakovljević.

Dobro sam, flaša me pogodilla u leđa, nije u glavu, tako da nije nista strašno. To se desilo dok su igrači bili na terenu, a ja sam sa fizioterapeutom ostao pored klupe. Svakako bolje da su pogodili mene, a ne nekog od igrača, ali bi bilo najbolje da nisu pogodili nikoga - izjavio je doktor Moma Jakovljević.

Takođe, izjavio je da veruje da će Evroliga sankcionisati klub iz Atine.

Verujem da će Evroliga to sankcionisati, mislim da je u jednom trenutku prema nama poletelo preko 50 flaša i raznih predmeta koji su završili na terenu. Sada sam dobro, nije mi ništa - završava Jakovljević.

Videćemo da li će posle ovog skandala reagovati Evroliga i kazniti atinski klub. Posle ovog trijumfa, Partizan se nalazi na skoru od tri pobede i tri poraza, dok je Panatinaikos i dalje na samo jednoj pobedi.

U narednom kolu, Partizan će gostovati ekipi Olimpijakosa, dok PAO čeka ekipu Baskonije.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading