ŽELJKO SE VRAĆA U ATINU: Partizanov meč protiv Radonjićevog Panatinaikosa neće moći svi da prate!

Autor:

Sport

03.11.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli će na teren u četvrtak od 20.30.

ŽELJKO SE VRAĆA U ATINU: Partizanov meč protiv Radonjićevog Panatinaikosa neće moći svi da prate!

Foto: Tanjug

Uroš Trifunović i Željko Obradović

Košarkaši Partizana nastavljaju svoj evroligaški put.

Crno-beli će, u četvrtak od 20.30, na megdan grčkom Panatinaikosu i biće ovo sjajna prilika da se trener Partizana, Željko Obradović, vrati u "OAKA" Arenu, njegovu, može se reći i "drugu kuću".

Timovi u različitim raspoloženjima ulaze u ovaj meč. Panatinaikos je pod imperativom pobede pošto je četa Dejana Radonjića ostvarila tek jedan trijumf od starta sezone i to onaj protiv Crvene zvezde u "Pioniru" (77:75). Partizan je posle slabog starta i tri poraza, vezao dva trijumfa i popeo se na deveto mesto na tabeli.

Utakmica u "OAKA" Areni na programu je u četvrtak od 20.30, a direktan prenos omogućila je televizija Sport klub na svom prvom programu.

Republika

Foto: Starsport

Jam Madar i Kevin Panter

 

Treneri oba tima govorili su pred ovaj meč. Dejan Radonjić je istakao da zna ključ za pobedu protiv Partizana:

- Očekuje nas duel sa Partizanom. Naš rival je u dobroj formi, dolazi u Atinu, posle pobeda nad Virtusom i Žalgirisom. Svesni smo da nas očekuje jako težak posao, a ključ uspeha u duelu koji sledi leži u odbrani i energiji. Defanzivne zadatke moramo da odradimo besprekorno, daleko bolje nego što je to bio slučaj na prethodnim mečevima, ako želimo, a želimo pobedu protiv Partizana.

Željko Obradović rekao je da njegov tim mora da bude na nivou prethodnih mečeva kako bi slavio:

- Verovatno će im novi igrač, Dvejn Bejkon, igrati. Ali, to ne znači da se nismo spremali za ostale igrače. Plasman na tabeli ne znači ništa, sve utakmice igrali su u egalu i zaslužuju poštovanje. Moraćemo da odigramo dobar meč ako želimo da budemo na nivou prethodnih igara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading