Radonjić čeka crno-bele: Bivši trener Zvezde ZNA KLJUČ za meč protiv Željkovog Partizana!

Autor:

Sport

02.11.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panatinaikos i Partizan snage će odmeriti u četvrtak od 20.30.

Radonjić čeka crno-bele: Bivši trener Zvezde ZNA KLJUČ za meč protiv Željkovog Partizana!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Košarkaši Partizana na novom su velikom evroligaškom iskušenju.

Četa Željka Obradovića gostovaće Panatinaikosu u meču koji će se odigrati u četvrtak od 20.30. Trener grčkog velikana, Dejan Radonjić, zna kako se Partizan dobija, a bivši trener Crvene zvezde otkrio je šta će biti ključ za utakmicu protiv crno-belih.

Očekuje nas duel sa Partizanom. Naš rival je u dobroj formi, dolazi u Atinu, posle pobeda nad Virtusom i Žalgirisom. Svesni smo da nas očekuje jako težak posao, a ključ uspeha u duelu koji sledi leži u odbrani i energiji. Defanzivne zadatke moramo da odradimo besprekorno, daleko bolje nego što je to bio slučaj na prethodnim mečevima, ako želimo, a želimo pobedu protiv Partizana - rekao je Radonjić, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

 

- Pored toga, odbrana donosi neophodno samopouzdanje za igru u napadu, što nam je takođe nedostajalo u prethodnim mečevima. Verujem da ćemo protiv Partizana biti na željenom nivou u oba smera.

Biće ovo prvi Radonjićev meč protiv Partizana od kada je otišao u Crvenu zvezdu sa kojom je već odmerio snage u ovoj evroligaškoj sezoni, te je slavio u neizvesnom meču u Beogradu rezultatom 77:75.

Ujedno, ovo je jedina pobeda Panatinaikosa ove sezone i trenutno četa Dejana Radonjića zauzima 17. mesto na tabeli. Partizan je, sa druge strane, posle tri startna poraza vezao dve pobede i popeo se na deveto mesto na tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading