PARTIZAN U PROBLEMU: Jedan od najboljih igrača propušta gostovanje u Atini?

Autor:

Sport

01.11.2022

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman je uhvatio dobru formu.

PARTIZAN U PROBLEMU: Jedan od najboljih igrača propušta gostovanje u Atini?

Foto: Starsport

KK Partizan

Košarkaši Partizana mogli bi da budu znatno oslabljeni na gostovanju ekipi Panatinaikosa u meču šestog kola Evrolige, pošto prethodnih dana nije trenirao Džejms Naneli.

To je otkrio Željko Obradović u izjavi za klupsku televiziju pred put crno-belih u Atinu.

Džejms Naneli nije trenirao, oseća se loše. Da li će putovati, videćemo tokom dana, ne znam – rekao je Obradović.

Republika

Foto: ABA league/KK Cibona/Marin Susic

Naneli u dresu Partizana

Trener Partizana je pričao i o predstojećem rivalu svoje ekipe u elitnom košarkaškom takmičenju u Evropi.

Bitna stvar je da će verovatno prvi put igrati taj novi igrač koga su potpisali i koji ima izuzetan napadački kvalitet, ali to ne znači da se nismo bavili ostalim igračima Panatinaikosa. Njihov trenutni plasman ne znači ništa, skoro sve utakmice su igrali u egalu, čak i utakmice koje su lako gubili protiv Monaka na početku, bili su sposobni da okrenu i izgubili su u neizvesnoj završnici, tako da je to tim koji zaslužuje poštovanje i moraćemo da odigramo mnogo dobru utakmicu ako želimo da budemo na nivou prethodnih utakmica - rekao je trener crno-belih.

Takođe, prokomentarisao je i situaciju sa Avramovićem i Smailagićem.

 Sve ono što se pojavilo. Smailagić je dobro, trebalo bi da počne da trenira, koliko će mu trebati da se priključi, videćemo, ne očekujem pre dvadesetak dana, a Aleksa mora još tri sedmice da nosi gips koliko sam shvatio, pa ćemo videti - istako je Obradović.

Košarkaši Partizana će u četvrtak od 20:30 odigrati svoj šesti meč u Evroligi, u atinskoj dvorani "OAKA", protiv ekipe Panatinaikosa. Posle pet kola, Partizan ima dve pobede, dok je tim Dejana Radonjića ostvario jedan trijumf u dosadašnjem delu takmičenja.

BONUS  VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading