NA MALIM TERENIMA STASAVAJU IGRAČI ZA VELIKU SCENU: "Traktorista" grabi ka kremu evropskog fudbala - Liga šampiona je sledeća destinacija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.11.2022

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne rezultate u aktuelnoj sezoni ostvaruje klub sa Novog Beograda.

NA MALIM TERENIMA STASAVAJU IGRAČI ZA VELIKU SCENU: "Traktorista" grabi ka kremu evropskog fudbala - Liga šampiona je sledeća destinacija!

Foto: Starsport

Fudbaleri IMT-a u dosadašnjem toku šampionata na 16 odigranih mečeva ostvarili su deset pobeda i sa 34 osvojena boda jedni su od glavnih favorita za plasman u elitni rang srpskog fudbala naredne sezne.

 

Jedan od najzapaženijih igrača u redovima "Traktorista" jeste desni bek Nikola Glišić koji, kako trenutno stvari stoje, naredne sezone neće ispisivati zlatne stranice kluba sa Novog Beograda u superligaškoj konkurenciji.

Nikola Glišić u aktuelnoj sezoni nosi dres IMT-a kao pozajmljeni fudbaler srpskog šampiona Crvene zvezde, a svojim dosadašnjim igrama primorao je sportski sektor kluba sa "Marakane" da već sada odluči da će leta 2023. godine dvadesettrogodišnji fudbaler dobiti priliku za dokazivanjem na Topčiderskom brdu.

Foto: FK IMT

Nikola Glišić #7

 

Tokom aktuelne sezone u Prvoj ligi Srbije, Glišić je odigrao 15 mečeva i na svim utakmicama je bio starter. Ukoliko se izuzme meč 6. kola protiv novobeogradskog Radničkog, kada je na terenu proveo 85 minuta, Nikola je na svim ostalim mečevima proveo svaki minut u igri, a i pored činjenice da je po vokaciji desni bek, uspeo je tri puta da se upiše u listu strelaca i to protiv Rada na Banjici, OFK Vršca, kao i prethodnog vikenda kada su "Traktoristi" gostovali u Novom Sadu.

 

 

Nikola Glišić je rođen u Beogradu 30. juna 1999. godine. Fudbalsku karijeru započeo je u ekipi Internacionala iz koje je leta 2018. godine prešao u obrenovački Radnički. Nakon samo godinu dana provedenih u Obrenovcu, oblači dres IMT-a, a već narednog leta moguće je da će postati jedna od uzdanica Crvene zvezde uz desnu aut liniju u Ligi šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading