Obradović zagrmeo pred novinarima: Šta je bre problem? (VIDEO)

Autor:

Sport

27.10.2022

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana uložili su i poslednji atom snage, imali su ogromnu podršku sa tribina, imali su dvocifrenu prednost, ali su tek posle neizvesne završnice uspeli da slome otpor kvalitetnog i neugodnog Žalgirisa – 87:76.

Obradović zagrmeo pred novinarima: Šta je bre problem? (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović

Imao je Partizan uspona i padova protiv Žalgirisa, ali su očigledno izabranici Željka Obradovića, dobro naučili lekciju iz duela sa Baskonijom i Milanom.

- Počeli smo sporo i meko. Nismo se adaptirali na promene odbrane, ali smo uspeli da ubrzamo ritam u drugom poluvremenu. Žalgiris je odigrao zaista na izuzetno visokom nivou, međutim, uz sjajnu podršku sa tribina, uspeli smo da stignemo do dragocenog trijumfa. U poslednjem kvartalu smo bili fokusirani, odbrana je bila izuzetno dobro, a u napadu smo bili mirni, fokusirani i pametni. Ključ uspeha su bili odbrana, fokus i navijači. Bilo je mnogo uspona i padova u drugom poluvremena. Napad je bio problem, počeli smo da igramo presporo. Kada je lopta počela da se kreće brže došao je i rezultat. Čestitam mojim igračima, našim sjajnim navijačima, ali i Žalgirisu koji je odigrao dobru utakmicu - naglasio je Željko Obradović.

Obradović je čestitao košarkašima na pobedi, a u jednom delu konferencije bio je upitan da prokomentariše igru Balše Koprivice koji je odigrao samo 45 sekundi.

- Šta je problem? To je moje dete. Nije valjda da neko voli njega više nego ja. Dan i noć pričam sa njim. Je l to moj ili njegov problem? Sutra ću im pokazati video, te greške koje su imali. Ja im kažem uvek, ne pravim vam ja izmenu, vi sami sebe menjate. Balša je moje dete, divno dete, meni je žao, voleo bih da svi igraju 17-18 minuta. Ali da li je to moguće? Čekajte, otvarale su se diskusije zašto neko nije igrao 40 minuta. Bavim se ovim 18 sati dnevno. Igrao je 45 sekundi, možda će sledeći igrati 38 minuta. I ja bih voleo- rekao je Obradović.

Partizan nema vremena za odmor. U ABA ligi će nastojati sa sačuva oreol nepobedivosti protiv Mege – 30. oktobra, dok će 3. novembra pokušati da stigne do treće pobede u elitnom takmičenju, protiv Panatinaikosa u Atini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading