GROBARI STRAHUJU: Partizan saznao LOŠU vest pred nastavak Evrolige!

Autor:

Sport

29.10.2022

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučeno.

GROBARI STRAHUJU: Partizan saznao LOŠU vest pred nastavak Evrolige!

Foto: Starsport

KK Partizan

Američki košarkaš Dvejn Bejkon nedavno je stigao u Panatinaikos kao veliko pojačanje.

On još uvek nije debitovao za Atinjane, a svoj prvi meč u dresu grčkog velikana odigraće protiv Partizana narednog četvrtka u okviru 6. kola Evrolige.

Panatinaikos je očajno počeo novu sezonu, pošto je u elitnom takmičenju uspeo da savlada samo Crvenu zvezdu, a na preostalih pet mečeva doživeo je sve same poraze.

Zbog toga će ulazak Dejvida Bejkona u tim dosta pomoći izabranicima Dejana RAdonjića, dok će Partizan imati dosta teži posao nego što bi bio slučaj da Bejkona nema u timu Panatinaikosa.

Republika

Foto: Starsport

Dobio veliko pojačanje... Dejan Radonjić

BasketNews ističe da Amerikanac još uvek nije spreman da pomogne ekipi, kao i da nije registrovan za mečeve u grčkom šampionatu, zbog čega će propustiti duel sa Kolososom u prvenstvu.

U grčkom prvenstvu može da igra maksimalno šest stranaca, a Panatinaikos ih iima čak osam, pa će utakmicu sa Kolososom propustiti i Endru Endruz, koji se nalazi na tankom ledu kod Dejana Radonjića, iako je stigao kao veliko pojačanje iz Burse.

Duel Panatinaikosa i Partizana predstojećeg četvrtka biće prvi meč dva tima u Evroligi još od 2010. godine, kada grčki velikan savladao crno-bele u Beogradu rezultatom 82:66. Ipak, Parnom valjku nije teško pao taj poraz, pošto je sa drugog mesta izborio plasman u najboljih osam timova Evrope, dok su Atinjani završili učešće u TOP 16 fazi. 

Na klupi Panatinaikosa u tom meču 2010. godine sedeo je sadašnji trener Partizana Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading