ŽELJKO NA MUKAMA: PAO u naletu - Radonjić posložio kockice pred dolazak Partizana!

Autor:

Sport

31.10.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezali su košarkaši Partizana dva uzastopna trijumfa u okviru elitnog evropskog takmičenja, a u četvrtak ih očekuje veliko iskušenje u dvorani u kojoj stratega crno-belih smatraju istinskom košarkaškom ikonom.

ŽELJKO NA MUKAMA: PAO u naletu - Radonjić posložio kockice pred dolazak Partizana!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Pred četom Željka Obradovića poklekli su Virtus iz Bolonje (90:62) i litvanski Žalgiris (87:76), a sada crno-bele očekuje veliko iskušenje u grčkoj prestonici protiv ekipe Panatinaikosa.

Grčki velikan prolazi kroz težak period na startu ovosezonske Evrolige. Zeleni iz Atine ostvarili su samo jedan trijumf u pet odigranih mečeva, a jedinu pobedu Dejan Radonjić je ostvario upravo u Beogradu protiv svog doskorašnjeg kluba Crvene zvezde (77:75).

Foto: Starsport

Željko Obradović

 

Dobru uvertiru imali su igrači Panatinaikosa prethodnog vikenda. Oni su u okviru grčkog šampionata u svojoj "OAKA Areni" savladali ekipu Kolososa rezultatom 77:67 čime je tim Dejana Radonjića vezao treći prvenstveni trijumf i u dobrom raspoloženju očekuje duel protiv Partizana.

Najefikasniji u redovima Panatinaikosa bili su Mateuš Ponitka sa 15, odnosno Jorgos Papajnis sa 13 poena.

Susret između Panatinaikosa i Partizana na programu je u četvrtak 3. novembra u "OAKA Areni" sa početkom od 20.30 časova.

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading