Da li je ovo razlog Partizanovog brodoloma u Španiji? Ona je izvor Hauardove inspiracije! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

15.10.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo punu deceniju pristalice Partizana čekale su da njihov klub ponovo zaigra u elitnom košarkaškom takmičenju, ali start aktuelne sezone svakako nije onakav kakvim su se navijači nadali

Da li je ovo razlog Partizanovog brodoloma u Španiji? Ona je izvor Hauardove inspiracije! (FOTO GALERIJA)

Foto: KK Partizan

Pred start nove sezone u redovima regionalnog košarkaškog vicešampiona nadali su se da uspešno mogu prebroditi dva uvdna gostovanja. Međutim, stvarnost je bila potpuno drugačija. Puleni trenera Željka Obradovića kao bosi po trnju proveli su se na gostovanju u Berlinu, dok su u utakmici sa Baskonijom imali sve u svojim rukama...

Ipak, Markus Hauard je preciznim šutem za tri poena rastužio crno-bele i uveo meč u produžetak na čijem kraju je španska ekipa slavila.

Nakon susreta Partizanov dželat je u razgovoru sa predstavnicima medija izjavio:

- Naši navijači su nam pomogli da dobijemo ovo. Bilo je ovo prilagođavanje, prelazak na evropsku košarku. Još se navikavam da igram sa novim timom. na sreću, imam odlične saigrače. Dočekali su me raširenih ruku. Bila je ovo velika pobeda za nas - istakao je Markus Hauard.

Nekadašnji košarkaš Denvera ukupno je zabeležio 33 poena tokom ovog susreta i apsolutno je jasno da predstavlja "glavnog krivca" za novi slom Partizana. Međutim, ukoliko se zna kako Markusova supruga izgleda, moglo bi se reći da je američki košarkaš imao dodatnu motivaciju da sa uspehom okonča ovaj meč i što pre se vrati u "toplinu svog doma".

 

Markusova supruga Pejton rodovno objavljuje svoje fotografije na društvenoj mreži Instagram, a kada je vidite, jasno je da Markusu Hauardu dodatna motivacija ne treba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading