PUKAO MU FILM! ŽOC pobesneo na konferenciji i počeo da VIČE! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.10.2022

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana poraženi su od Baskonije u 2. kolu Evrolige sa 103:96.

PUKAO MU FILM! ŽOC pobesneo na konferenciji i počeo da VIČE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović

Odmah po završetku meča u Vitoriji oglasio trener crno-belih Željko Obradović.

Istakao je da ovaj meč upravo lepota košarke:

- Teško je naći reči posle ovakve utakmice. Lako nam je bilo pobediti u onom uobičajenom toku utakmice od četiri četvrtine. Ali, ovo je lepota košarke. Čestitke Baskoniji. Obe ekipe su se borile do kraja. A kada igrate produžetak, nema se tu šta mnogo reći- rekao je ŽOC nakon meča.

Obradović je u obraćanju javnosti najpre govorio na engleskom, a kada je prevodilac to prenosio na španski jezik, srpski stručnjak se oglasio ljutitom reakcijom:

- Stani! Ne, to nisam rekao! Ništa od ovoga što je on preveo, ja nisam rekao. Sada ću vam pričati na španskom, pa ćete čuti. Igrali smo dobar meč, žao mi je zbog mog tima i načina na koji smo izgubili. Bilo je lako dobiti meč u regularnom delu. Ovo je lepota košarke. Odigrali smo poslednju odbranu bez koncentracije, meč je otišao u produžetak. Bila je interesantna utakmica. Pričali smo posle meča u Berlinu, taj meč smo odigrali loše, sada je slika bila drugačija, ponosan sam na tim. Duga je sezona, moramo da budemo spremni za nastavak meča.

- Imali smo prednost od pet poena pre te trojke, bilo je to i drugih stvari. Imali smo prednost od četiri do šest poena u tim momentima, onda smo primili dve trojke. Pričali smo na tajm-autu tome šta treba da radimo. Imaš prednost i napad koji počinje pod košem protivnika, šta je logično? Sad je lako pričati- zaključio je ŽOC.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading