Ko se moli BOGU da protivnik promaši za tri, prođe kao Partizan protiv Burse i Baskonije! Papapetru i dalje na plaži, uživa u girosu!

Autor:

Sport

14.10.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli pobedili sami sebe, šta je sa Grkom?

Ko se moli BOGU da protivnik promaši za tri, prođe kao Partizan protiv Burse i Baskonije! Papapetru i dalje na plaži, uživa u girosu!

Foto: twitter.com/KK Partizan

Janis Papapetru

Ista situacija kao proletos u Evrokupu protiv Burse gde je Partizan primio trojku u poslednjoj sekundi meča i ostao praznih šaka.

Identična sudbina zadesila je crno-bele ove večeri i protiv Baskonije u Vtoriji (103:96). Imao je Naneli dva penala za plus četiri, ali je dao samo jedno slobodno bacanje. Plus tri za četu ŽOC-a i lopta pada u ruke Markusu Hauardu, najboljem u domaćem timu ove večeri.

I umesto da igrači Partizana prave faul, Hauard je uzeo loptu i pored dva igrača Partizana (Pantera i Lideja) došao do linije za tri poena, odapeo i pogodio. Dok su se crno-beli molili da Amerikanac promaši, bilo je kasno, čula se samo mrežica i duel je otišao u produžetak.

 

 

Šta se između ostalog dešava sa najvećim pojačanjem Partizana ovog leta, Janisom Papateruom? Pet poena od vodećeg igrača za 45 minuta košarke, tu nešto ne štima. Grk je potpuno van forme, bez energije i žustrine u odbrani i napadu. Čini se da je još uvek na Egejskom moru i da uživa u letu, uz giros na plaži.

ŽOC mora da zasuče rukave i baci se na posao, jer Partizan mora i treba da igra angažovanije, pametnije i agresivnije. Gde su faulovi, malo grube igre i bezobrazluka? Nikome kruna neće pasti sa glave ako se prave faulovi, to je sastavni deo košarke.

Kevinu Panteru kapa dole, ali košarka je timski sport iz koga iskače pojedninac. Amerikanac to jeste, ali napadi Partizana u finišu utakmica svode se na molbu ka svevivšnjem i praćenju Panterovog šuta sa 8, 9 metara, da li će slučajno ući u koš ili ne...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading