Ceca Ražnatović progovorila o RODITELJIMA: Otkrila deo o svojoj PROŠLOSTI o kojoj nije pričala u javnosti, ovo su joj BRANILI!

Autor:

Zabava

14.10.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović progovorila o odnosu sa roditeljima!

Ceca Ražnatović progovorila o RODITELJIMA: Otkrila deo o svojoj PROŠLOSTI o kojoj nije pričala u javnosti, ovo su joj BRANILI!

Foto: printscreen/blic tv

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović upravo odgovara na sva pitanja koja javnost intrigira već godinama, a gledaoci će imati prilike da vide i najzanimljivije momente iz druge epizode serijala "Ceca show".

Koju pesmu nikada nisi želela da otpevaš, a postala je hit?

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Ceca Ražnatović - Ceca show

 

Nisam htela da snimim "Turbulentno", dvoumila sam se oko "Vodka sa utehom". Dosta sam se razmišljala oko pesme "Didule", bio mi je problem tekst u refrenu. Rekla sam tada Marini, kako da snimim "Didule", pitaće me ljudi šta to pevam. "Vidimo se daso" takođe nisam htela da snimim. Kada sam bila tinejdžerka nisam htela da snimim pesmu "Cvetak zanovetak", bio me je blam i šta će reći moji vršnjaci. Gazila sam tada tatu ispod stola i govorila mu da ne želim da pevam tu pesmu. Ni ne pevam tu pesmu na nastupima sad, ne ide da žena u mojim godinama peva da je cvetak zanovetak - odgovara Ceca.

Gde gledati Blic TV

BLIC TV je dostupan na svim platformama i aplikacijama MTS televizije u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnog Gori. Program je u sklopu osnovnog paketa i možete ga gledati na sledećim kanalima:

SRBIJA:

- IRIS kablovki paket na kanalu 115

- Supernova kablovski paket na kanalu 15

- m:SAT satelitski program na kanalu 15

- Yettel - Hipernet TV na broju 8

- Orion Telekom na programu 27

Bosna i Hercegovina:

- m:tel IPTV paket na kanalu 10

- Supernova i logosoft na kanalu 14

- m:SAT u Republici Srpskoj na kanalu 7

- m:SAT u Federaciji na kanalu 12

- aplikacija ON TV kanal 10

Crna Gora:

- kablovski paket na kanalu 26

- m:SAT na kanalu 27

Za sve korisnike koji nemaju navedene pakete program je dostupan na aplikaciji Iris Go i Arena Cloud koje možete zakupiti bez ugovrone obaveze, kao i na KLIK TV.

U zavisnosti od modela vašeg set up boksa, ako ne vidite Blic TV na kanalu koji je na Vašoj platformi, pozovite broj 0800100100 Telekom call centar ili možete da isključite vaš uređaj iz struje na 60 sekundi i nakon toga ponovo uključite.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading