Jana Todorović 25 godina skrivala istinu o BRAKU: Pevačica progovorila o SUPRUGU, ove detalje javnost nije znala! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.10.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jana Todorović, naša srpska pevačica progovorila je o braku sa suprugom kog krije od očiju javnosti.

Jana Todorović 25 godina skrivala istinu o BRAKU: Pevačica progovorila o SUPRUGU, ove detalje javnost nije znala! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Jana Todorović

Pevačica Jana Todorović pojavila se na jednom događaju gde je progovorila o svom braku. Jana je sa mužem Ivanom 25 godina, a sada je prvi put priznala da je u braku imala nesuglasice. Inače, pevačica retko priča o privatnom životu, pa javnost nije znala ove detalje.

Republika

Foto: youtube.com/Kurir

Jana Todorović

 

- Kako da ne, to je bilo pre 20 i više godina, zaista je predivan osećaj. Poštovanje, razumevanje, tolerancija, to je najbitnije, zato moj brak traje punih 25 godina, to želim i našim mladencima. On je mlađi od mene dve godine, morao je da sluša i neke negativne komentare, bilo je ljubomore i svačega. Sada smo super, sve se promenilo kada se rodila naša ćerka. Čuvam privatni život, ko želi, on to može - rekla je Jana Todorović za Kurir. 

Inače, Jana i njen muž upoznali su se dok je ona nastupala.

- Ivan i ja smo se upoznali dole na Kosovu, gde sam ja i živela i pevala. On je došao da me čuje jer mu je trebala muzika i naravno radna pevačica za restoran koji je otvarao u Minhenu - pričala je Jana jednom prilikom, pa nastavila:

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Jana Todorović slike

 

- Čim me je čuo na prve neke taktove, na prvu pesmu je reagovao. Posle dva sata je prišao i rekao: "Ti ćeš biti moja ili ničija". Tako je izgledao naš prvi susret i pored toga, ja sam imala vezu, što bih sad krila.

Podsetimo, otkako je zatvorila restoran koji je počeo s radom malo pre pandemije koronavirusa, a sada već četiri meseca na vratima stoji katanac, dugo je razmišljala kojom drugom delatnošću da počne da se bavi pošto se u ugostiteljstvu nije proslavila, rešila je da se oproba u biznisu s malinama. Naime, kako Republika saznaje, pevačica je nedavno kupila malinjak kod Arilja.

Jana iz ugostiteljstva prelazi u poljoprivrednike! Iako je toliko uspešna i popularna kao pevačica, ona stalno ima potrebu da se ostvari u još nekom biznisu u koji će da ulaže novac. Tako je nedavno i rešila da pazari dva hektara zemljišta pod malinama i 60 ari placa - priča izvor blizak pevačici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading