ŽAK DOČEKUJE ČSK: Obe ekipe u odličnoj formi pred meč!

Autor:

Sport

14.10.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 10. kolu Područne lige Sombor ekipa Žak dočekuje sastav ČSK Pivare.

ŽAK DOČEKUJE ČSK: Obe ekipe u odličnoj formi pred meč!

Foto: FK Žak

Meč se igra u subotu od 15 časova.

Republika

U dosadašnjem toku sezone ekipa ŽAK-a je osvojila 10 bodova, što je dovoljno za deseto mesto na tabeli. Sastav trenera Dragana Maksimovića je u nešto boljoj formi u poslednja tri kola. Zabeležili su dve pobede i jedan meč je završen podelom bodova. Upravo taj meč sa nerešenim ishodom igran je prošlog vikenda sa ekipom Budućnosti iz Gložana. ČSK je u prošlom kolu petardom protiv Korduna pokazao da je kriza prošlost, i da su momci iz Čelareva spremni za proboj ka vrhu tabele. Devetnaest bodova od starta sezone je za sada dovoljno za četvrtu poziciju na tabeli. Lider na tabeli ekipa Hajduka je na broju 23. Sutrašnji meč će biti prvi zvanični meč igran između ove dve ekipe. Trener gostiju Vlado Karakaš u najavi meča istakao je sledeće:

Republika

Foto: FK Žak

- Rezultati ekipe ŽAK u poslednja tri kola pokazuju jednu stabilnost tima i podizanje forme, što nama daje obavezu da maksimalno moramo da uđemo u utakmicu bez kalkulacija. Siguran sam daćemo dati sve od sebe da ponovimo dobru igru iz prethodnog kola.

Pored trenera komentar na sutrašnji meč dao je i štoper ČSK-a Nikola Panić.

- Očekujemo pre svega tešku utakmicu, donekle smo upoznati sa igračima protivničke ekipe, visoka ekipa, gusto igraju i dosta snažna, u meč moramo ući sa dosta opreznosti, pažnju moramo obratiti na pojedine igrače protivničke ekipe, svi se nadamo da ćemo pobediti i nastaviti trijumfalni niz. Dosta smo upozonati kako protivnik igra i koje su mu mane i vrline, pripreme pred meč su bile obimne a ciljevi na ovom meču jasni, nadam se da ćemo znati da odgovorimo na izazove i da ćemo postići sto više golova i doneti tri boda kući. - izjavio je Panić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading