SVE SU MU DALI, A ON OVAKO VRAĆA: Vanja Marinković PONIZIO Partizan! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.10.2022

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni to što je bio kapiten nije ga sprečilo da brutalno ponizi crno-bele.

SVE SU MU DALI, A ON OVAKO VRAĆA: Vanja Marinković PONIZIO Partizan! (VIDEO)

Foto: Starsport

Bek Vanja Marinković

Košarkaši Baskonije savladali su ekipu Partizana sa 103:96, posle šokantnog preokreta, u okviru 2. kola Evrolige.

Crno-beli su imali sve u svojim rukama, ali je Naneli pormašio bacanje, a zatim je Hauard neverovatnom trojkom doneo produžetak domaćinu. Partizan je dobro krenuo u dodatnih pet minuta igre, ali je Baskonija napravila novu seriju i slavila u dramatičnom meču.

Osim poraza, navijači Partizana će ovaj duel pamtiti i po nesportskom potezu Vanje Marinkovića. Posle bacanja Tomsona, Baskijci su imali 101:96. Partizan je krenuo u napad, ali su crno-beli izgubili loptu, pa je meč bio rešen.

Ipak, umesto da stane i izdribla loptu, Vanja Marinković je istrčao kontru i zakucao loptu u koš sa zvukom sirene. Sporni momenat možete videti na 2:50 na sledećem videu.

Ovaj potez Marinkovića je naišao na osudu kod navijača Partizana, jer je meč bio rešen, pa bivši kapiten tima nije imao potrebu da tako "juri" ka košu da bi zakucao loptu sa istekom vremena. Mnogi su ovaj potez protumačili i kao ponižavanje rivala. Ipak, možda će ovi poeni ipak nešto značiti, ako Baskonija i Partizan budu imali isto odnos pobeda i poraza na kraju Evrolige.

"Parni valjak" će u okviru 3. kola dočekati ekipu Virtusa, dok će Baskonija u svojoj hali biti domaćin i drugom srpskom predstavniku, ekipi Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading