EKSPLOZIJA OBASJALA NEBO! Britanci objavili šok snimke: Pogledajte snimak udara ukrajinskog drona u rusku fregatu! (VIDEO)

Autor:

Svet

31.10.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantni snimci napada ukrajinski dronova kamikaza na brodove Crnomorske flote u Sevastopolju objavljeni su u britanskim medijima.

EKSPLOZIJA OBASJALA NEBO! Britanci objavili šok snimke: Pogledajte snimak udara ukrajinskog drona u rusku fregatu! (VIDEO)

Foto: PRintskrin: Twitter

Napad na brodove ruske Crnomorske flote u Sevastopolju kod Krima, nakon čega je usledila brutalna odmazda Rusije i žestoko bombardovanje gradova od Kijeva do odese, o čemu je Republika već pisala, jedna je od top tema u svetskim medijima.

Britanski Gardijan objavio je i snimak napada na kojima se vidi kako dva plovila bez posade, napunjena eksplozivom, jure prema svojim metama.

Republika

Foto: PRintskrin: Twitter

 

Snimke je objavio i tabloid San, koji podseća da je zvanični Kijev saopštio da je u napadu pogođena fregata Admiral Makarov, ratni brod koji je zauzeo mesto krstarice "Moskva" nakon što je ona pogođena u maju tekuće godine. 

Prema informacijama Sana koji se poziva na ukrajinske izvore, veruje se da je u napadu pogođen i minolovac Ivan Golubec.

Republika

Foto: PRintskrin: Twitter

 

Podsetimo, zvanična Moskva optužila je Veliku Britaniju da stoji iza napada, nakon čega je ruski predsednik Vladimir Putin doneo odluku da se Rusija povuče iz sporazuma o žitu.

Zvanični London odbacio je optužbe tvrdeći da je reč o lažima "epskih razmera".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Ratko

31.10.2022 14:54

Jel sad jasno sta su smrdljivi britanci

Kizo

31.10.2022 15:25

Britanci zreli za nuklearnu bombu!!!

Ivica

31.10.2022 16:55

A snimke dobili od Ukrainaca. Alaaa neko ovde lagi.

Ja

31.10.2022 17:22

Britanci sve snimali pa dali svojim novinarima video.Licno upravljali dronovima..