POBEDNIK UZIMA SVE! Brutalne reči Medvedeva o SAD i Ukrajini: NAŠ NAROD ĆE SE OSVETITI! I NA BOJNOM POLJU I NA DRUGE NAČINE!

Autor:

Svet

27.10.2022

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji premijer i predsednik Ruske Federacije, koji često piše na društvenim mrežama pre svega na Telegramu, prokomentarisao je rat u Ukrajini u kontekstu predstojećih izbora na sredini mandata predsednika SAD Džo Bajdena.

POBEDNIK UZIMA SVE! Brutalne reči Medvedeva o SAD i Ukrajini: NAŠ NAROD ĆE SE OSVETITI! I NA BOJNOM POLJU I NA DRUGE NAČINE!

Foto: Tanjug/AP

Dmitrij Medvedev Vladimir Putin

- Kako demokrate/republikanci danas mogu da plate svoju pobedu ili da objasne svoj gubitak na Kapitol Hilu? - stoji u uvodnoj rečenici posta koji je objavio na poznatoj ruskoj društvenoj mreži.

- Za sadašnji Bajdenov tim, kao i za njihove republikanske protivnike, valuta je, u stvari, jedna - životi građana mitske zemlje Ukrajine, koji im nisu potrebni. Oni su moneta za pregovaranje u velikoj američkoj igri. Lako se postavljaju na oltar budućeg trijumfa u političkim bitkama preko okeana. I ovde su sva sredstva dobra. Životi Ukrajinaca plaćaju beskrajno snabdevanje američkim oružjem, i „rad“ instruktora i plaćenika. Spremni su da se isplate u slučaju upotrebe „prljave bombe“ - navodi nekadašnji predsednik Ruske Federacije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Stradaju i naši ljudi. Ali jedina razlika je u tome što će se naš narod osvetiti. Sve. I na bojnom polju, i u drugim pravcima, daleko od bojnog polja. A svakako ne u okviru propalih sudskih procesa. Na druge načine. Ali Ukrajinaca se niko neće setiti. Uostalom, za američki establišment je nešto drugo - ko će kontrolisati Predstavnički dom i Senat. Dakle, rat do „pobedonosnog kraja“. Ili bolje rečeno, samo do kraja. Kraj Ukrajine. A pobednik, kao i obično: Pobednik uzima sve… - naveo je Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading