VELIKI PEH ZA PARTIZAN: Crno-beli znatno OSLABLJENI u nastavku Lige konferencija!

Autor:

Sport

05.11.2022

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije sve tako sjajno za Partizan posle prolaska u drugu fazu evropskog takmičenja.

VELIKI PEH ZA PARTIZAN: Crno-beli znatno OSLABLJENI u nastavku Lige konferencija!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana odigrali su 1:1 protiv ekipe Slovackog u meču 6. kola Lige konferencija i na taj način obezbedili plasman u drugu fazu ovog evropskog tamičenja.

Posle teške grupe, u kojoj su još bili i Keln i Nica, crno-beli su potpuno zasluženo obezbedili plasman u drugu fazu, gde će se sastati sa jednom od trećeplasiranih ekipa iz Lige Evrope.

Ipak, loša vest za navijače Partizana je da će u prvom meču noakut faze, crno-beli biti oslabljeni neigranjem kapitena Slobodana Uroševića.

Republika

Foto: Starsport

Slobodan Urošević u dresu Partizana

Urošević je u utakmici sa češkom ekipom dobio žuti karton, koji znači suspenziju za Partizanovog beka, pa popularni "Čaki" neće biti na raspolaganju Gordanu Petriću u prvoj sledećoj utakmici trećeg po kvalitetu evropskog takmičenja.

- Prvu utakmicu ću da pauziram zbog „glupog” kartona, ali na greškama se uči. Ko god da nam dođe u šesnaestini finala daćemo sve od sebe da prođemo dalje. Ime rivala ne mora ništa da znači. Keln je na papiru jači tim od Slovackog, pa smo Nemce dobili dva puta, dok Čehe nismo uspeli da savladamo - izjavio je kapiten crno-belih.

Žreb za narednu fazu Lige konferencija je na programu u ponedeljak, a potencijalni rivali Partizana su ekipe Bodo Glimta, Aeka iz Larnake, Ludogorec, Braga, Šerif, Lacio, Karabag, kao i Trabzon, ekipa koja je završila ispred Crvene zvezde u grupi H.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading