Ovo je Srećko i ima nešto važno da vam kaže!

Autor:

Vesti

07.12.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćao, ja sam Srećko i čuvam sve što vam je važno - vaš dom, vaše zdravlje, vaš auto i vaše poslovanje. Obećavam da ću biti vaš veran saputnik, mudri savetnik i najbolji čuvar svih vaših dragocenosti.

Ovo je Srećko i ima nešto važno da vam kaže!

Foto: AMS Osiguranje

Nova godina se bliži i zato danas želim da pričamo o putovanjima

Znam da je zima period kada većina voli da se ušuška u toplini svog doma i uz čaj ili kuvano vino uživa sa prijateljima i porodicom. Drugi deo obožava zimske sportove i njima ni temperature ispod nule, ni automobil koji je zatrpan u snegu, ne predstavljaju problem. Ja volim da sam ušuškan i da mi je toplo, ali obožavam putovanja!

Posebnu čar tokom novogodišnjih praznika imaju gradovi širom Evrope, složićete se sa mnom. Ukrašene ulice, ogromne jelke na trgovima i po tržnim centrima, novogodišnje pesme koje svi pevuše, ono su što u svakom izaziva radost i vraća u detinjstvo.

Najpoznatiji evropski gradovi poput Pariza, Praga, Rima, Londona, Barselone i Bratislave u ovom delu godine imaju neki magični sjaj.

Romantični Rim poseban šmek ima u toku novogodišnjih praznika, a vatromet na nebu iznad Londona kada se u ponoć kazaljke na Big Benu poklope, prizor je koji ostavlja bez daha.

Mnogo je turista koji Novu godinu proslavljaju i dočekuju na ovim evropskim destinacijama.

Ako se odlučite da 2023. godinu dočekate u nekom od ovih gradova, ne morate se opterećivati kupovinom skupih večernjih toaleta, već samo budite sigurni da ste spakovali svoj omiljeni topli džemper, kapu, šal i rukavice. I Putno zdravstveno osiguranje!


Savetujem vam da, kako bi vaše putovanje bilo bezbrižnije i prijatnije, pozovete prijatelje iz AMS Osiguranja na broj telefona 0800 009 009 ili ponudu osiguranja pogledate na WEBSHOP-u.

Svi vi koji se odlučite da Putno zdravstveno osiguranje kupite na webshop-u AMS Osiguranja, dobićete popust od 30 %!  

Kada uplatite Putno zdravstveno osiguranje, ostaje vam samo da se spakujete, sa sobom obavezno ponesete osmeh i uživate u prazničnoj euforiji! Srećan put!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading