OTKRIVAMO: Pao dogovor između dve strane - 2.000 Zvezdaša dolazi na DERBI!

Autor:

Sport

07.12.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli će ipak imati podršku svojih navijača u derbiju sa Partizanom.

OTKRIVAMO: Pao dogovor između dve strane - 2.000 Zvezdaša dolazi na DERBI!

Foto: Starsport

Delije

Mnogo se prašine podiglo prethodnih dana oko prvog "večitog derbija" ikada u Evroligi, a povod je bio prisustvo navijača Crvene zvezde u beogradskoj "Areni".

Naime, navijači crveno-belih su kupili karte, međutim, tokom jučerašnjeg dana je stigla informacija da "Delija" ipak neće biti na utakmici. To se ponovo promenilo, pa će izabranici Duška Ivanovića imati podršku 2.000 navijača u hali.

Foto: Starsport

U četvrtak će biti odigran prvi derbi u Evroligi

Kako saznajemo, iz Uprave Zvezde su poručili da će ljudi doći u "Arenu" bez navijačkih obeležja, pa da će ih istaći tek u trenutku kada uđu u halu. To bi svakako dovelo do velikih problema u organizaciji, pa je na kraju došlo do zajedničkog rešenja, a to je da se organizuje prisustvo dve hiljade crveno-belih navijača.

Pošto je ovo prvi derbi ikada u najjačem košarkaškom takmičenju u Evropi, jasno je koliko sve mora biti dobro organizvano i sređeno, kako ne bi došlo do nekih sukoba na tribinama. Zbog toga, jedan poseban sektor će biti odvojen za navijače Crvene zvezde, koji će, po svemu sudeći, ipak imati priliku da bodre svoje ljubimce u vrlo važnoj utakmici 12. kola Evrolige.

Veliki derbi je na programu u četvrtak, a meč počinje u 20 časova i 30 minuta. Posle 11 odigranih kola, Crvena zvezda se nalazi na skoru od pet pobeda i šest poraza, dok Partizan ima jedan trijumf manje, a poraz više, u odnosu na velikog rivala.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading