POZNATE SUDIJE ZA EVROLIGAŠKI VEČITI DERBI: Sjajna vest za navijače Crvene zvezde!

Autor:

Sport

07.12.2022

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evroliga je donela odluku u sudijskoj trojci, koja će sutra biti pod velikim pritiskom.

POZNATE SUDIJE ZA EVROLIGAŠKI VEČITI DERBI: Sjajna vest za navijače Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Huan Karlos Garsija, Robert Lotermoser i Gitis Vilijus, tako izgleda sudijska trojka koja će sutra deliti pravdu na prvom "večitom derbiju" u okviru Evrolige.

Dugo se čekala odluka krovne organizacije oko toga ko će biti arbitri na ovoj utakmici, pošto će svakako pritisak biti veliki, a na kraju je odluka pala na dvojicu vrlo iskusnih sudija, kakvi su Lotermoser i Garsija, kao i jednog mlađeg, a to je u ovom slučaju Gitis Vilijus.

Ova vest će svakako više obradovati navijače Crvene zvezde. Naime, Lotermoser im ove godine nije sudio nijednom, dok su Garsija i Vilijus delili po jednom pravdu crveno-belima, a oba puta je slavio tim sa Malog Kalemegdana.

Foto: Starsport

 

Litvanski sudija je Zvezdi sudio u pobedi protiv Bajerna iz Minhena, dok je Huan Karlos Garsija bio akter Zvezdine pobede nad Asvelom, u prvoj utakmici Duška Ivanovića na klupi crveno-belih.

Sa druge strane, Partizan ima polovičan učinak sa ovim arbitrima. Robert Lotermoser im je delio pravdu u porazu od Baskonije, dok je španski arbitar učestvovao u prvoj pobedi Partizana u ovoj sezoni, kada je u "Areni" pao Virtus.

Prvi srpski evroligaški derbi biće odigran u četvrtak, a meč počinje u 20 časova i 30 minuta. Posle 11 kola, Crvena zvezda ima skor od pet pobeda i šest poraza, dok je Partizan na učinku od četiri trijumfa, uz sedam neuspeha.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading