OBRADOVIĆ NA MUKAMA! Jedan od NAJBOLJIH igrača Partizana POVREĐEN: Otkrivena KATASTROFALNA VEST za crno-bele posle ubedljivog poraza u "Večitom derbiju"!

Autor:

Sport

28.11.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoc se suočava sa ogromnim problemima u reketu pred nastavak sezone - Lesora muči povreda, Smailagića takođe, dok Brodzijanski još uvek nije prošao period prilagođavanja na novu sredinu.

OBRADOVIĆ NA MUKAMA! Jedan od NAJBOLJIH igrača Partizana POVREĐEN: Otkrivena KATASTROFALNA VEST za crno-bele posle ubedljivog poraza u "Večitom derbiju"!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana na ubedljiv način poraženi su u prvom ovosezonskom "Večitom derbiju", a trener crno-belih Željko Obradović otkrio je šta je "kumovalo" neuspehu njegovih izabranika.

Žoc se suočavao sa ogromnim kadrovskim problemima u reketu, a s obzirom na izdanje protiv Crvene zvezde, "Grobare" posebno brine povreda jednog od najboljih igrača - centra Matijasa Lesora.

- Želim da čestitam ekipi Crvene zvezde na zasluženoj pobedi. Žao mi je jer smo igrali dobru utakmicu 35 minuta, bili u prilici da se vratimo i odigrali katastrofalnu završnicu. Problem nam je bio zadnjih pet minuta. Matijas Lesor nije trenirao od Madrida. Rekao je da je spreman da igra, a videli ste koliko je igrao. Alen Smailagić je na ličnu odgovornost tražio da igra iako nije spreman. Vladimir Brodzijanski je i dalje u periodu adaptacije. Tu leži suština problema naših visokih igrača. Bavim se stvarima koje su bitne za moj tim - počeo je Žoc, a potom je otkrio kako su crveno-beli "prelomili" meč:

Republika

Foto: Starsport

Lesor igrao povređen - Obradović otkrio probleme crno-belih

Koncentracija je bitna u odnosu na to kako postavljaš utakmicu. Kad imaš drugu ili treću šansu da šutneš rasterećeno, drugačije. Zadnjih pet minuta, ponoviću. Imali smo tajmaut gde smo pričali o tome. Dve izgubljene lopte u nizu, lopta u ruke rivala, nesportski faul, sve se skupilo. Spremali smo utakmicu za Luku Vildozu i Nemanju Nedovića koji imaju veliki kvalitet - zaključio je trofejni Čačanin.

Podsetimo da je "Parni valjak" doživeo tek prvi neuspeh u regionalnom takmičenju, ali je poraz od "Večitog rivala" treći vezani u svim takmičenjima za manje od nedelju dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
DO KRAJA SAMO POBEDE

30.11.2022 01:29

E SAD U ABA LIGU SVE POBEDE .DA JE TO PRIORITET..MI MOZEMO SVAKOG DA POBEDIMO. AKO POBEDIMO CED.OLIMP.. U LJUBLJANI A MORAMO ABA JE NASA.